/ /? Den bästa akne ansiktet tvättar, enligt dermatologer

? Den bästa Acne Face Washes, enligt hudläkare

Neutrogena Oljefri Acne Wash Pink Grapefrukt Facial Cleanser

Neutrogena Oljefri Acne Wash Pink Grapefrukt Facial Cleanser

Den rosa grapefruktrengöraren är en besatt överklassisk av en anledning. Det har varorna: Det är salicylsyrabaserat för att behandla allt från blackheads till breakouts, plus C-vitamin för att balansera oljan, särskilt i T-zonen. Vad mer är, ger den lätta citrusdukten en (ibland mycket- behövs) öka på morgonen.

Köp det: $ 9, walgreens.com

Biore Charcoal Acne Cleanser

Biore Charcoal Acne Cleanser

Salicylsyra i kombination med träkol vinklar dessvägen in i porerna för att städa bort allt det olja och hudceller. Du kommer njuta av hur det har en fin, cool tingel som gör att ditt ansikte känner sig rensigt rent. Om du känner dig lite torr efter, följ upp med en fin, icke-komedogen fuktighetskräm.

Köp det: $ 6, amazon.com

Lär dig allt du någonsin vill veta om vuxen akne:

Neutrogena Rapid Clear Stubborn Acne Cleanser

Neutrogena Rapid Clear Stubborn Acne Cleanser

En 10% bensoylperoxidformel, den här gårtungt att attackera bakterier som orsakar bakterier och rensa de fläckar som bara inte slutade med ditt ansikte. Eftersom BP kan torka kan det vara till hjälp att ta ett lättsamt tillvägagångssätt med den här. Börja med att använda det en gång om dagen och bygga upp som tolererad.

Köp det: $ 8, amazon.com

(Komplettera din hudvård med denna djuprenande, porrrenande lermask från Women's Health Boutique.)

PanOxyl Benzoyl Peroxid Acne Creamy Wash

PanOxyl Benzoyl Peroxid Acne Creamy Wash

En annan BP rengöringsmedel, den här ringer in i en måttlig 4% styrka. Det är inslaget i en krämig formulering, vilket ger extra fukt så att du är kvar med mjuk hud

</ Artikeln>
Uppmärksamma:
2016-2017 sabrin97.org - Upphovsrätten till texten, bilder och videomaterial som publiceras på denna sida tillhör deras rättmätiga ägare.