/ / 5 högprotein-glass som är som en fest i din mun

5 högprotein-glass som är som en fest i din mun

högproteinis

Forte Gelato

Protein: 15 gram per portion
Vi vet att den första glassen på vår lista inte ärfaktiskt glass alls. Men gelato är så mycket bättre än glass, eller hur? Plus, Forte Gelato är gjord med ekologiska, rättvisa ingredienser (som burfria äggulor för extra krämhet) och mjölkprotein för en extra satiating boost.
Köp det i smaker som: choklad, vanilj, ingefära och espresso

högproteinis

IceNLean

Protein: 10 till 20 gram per portion
Om du väljer IceNLean i muskelbyggnadenversion, äter du en hel del 20 gram protein tack vare gräsmatad vassleprotein. Det handlar om så mycket som du skulle få i en halv kopp kycklingbröst. Den enda nackdelen? Du måste vara en chokladälskare, eftersom det är den enda smaken IceNLean har.
Köp det i smaker som: choklad eller lätt choklad

högproteinis

Frodas

Protein: 9 gram per portion
Folket bakom Thrive säger att det kan avnjutas somett näringstillskott eller till och med för att förbättra träningsytan. Det beror på att denna pint inte bara har extra protein, det packar också 24 olika vitaminer och mineraler och fyra probiotiska kulturer.
Köp det i smaker som: saltad karamell, buttered pecan, choklad, vanilj och jordgubb

högproteinis

ENLIGHTENED

Protein: 7 gram per portion
ENLIGHTENED kallar sig "den goda isengrädde. "Och vi måste komma överens. Medan ingen glass är bättre för dig än, säg råa grönsaker, har ENLIGHTENED säkert ett ben upp näringsrikt på Ben och Jerrys i världen - förutom proteinhöjningen Du får också 20 procent av din dagliga fiber i en enda portion, och bara 5 gram socker.
Köp det i smaker som: frusen varm choklad, jordnötssmör chokladchip, havsaltkaramell och mintchokladchip

högproteinis

Halo Top

Protein: 6 gram per portion
Sanning: Halo Top har bara lite mer protein än din typiska glass (Haagen-Dazs har ca 5 gram per portion), men vi tycker fortfarande att det förtjänar en plats på listan. Varför? På toppen av det extra gram proteinet, lägger en hel pint Halo Top upp till endast 240 kalorier och 16 gram socker. Jämför det med mer än 1000 kalorier och 76 gram socker du skulle få i en Haagen-Dazs-pint. Vi skulle kalla det en ganska bra byte.
Köp det i smaker som: chokladmockchip, födelsedagstårta, citronkaka och vanlig choklad, vanilj och jordgubbe

Uppmärksamma: