/ / 7 Roliga nya Hot Dog Tops Ideas

7 Roliga nya hotdogs toppartidéer

Sommar skulle inte vara sommar utan varmkorv(kyckling eller veggie hundar räknas definitivt, förresten). Franks kan vara en varmvädertradition, men det betyder inte att de måste vara samma gammal, samma gammal. Blanda upp sakerna i din nästa cookout med dessa kreativa toppingkombinationer, inspirerade av hundar som serveras på några av de bästa frankfurterna fogar över hela landet.

Guy Gourmet

Ge din kille en aning om att det är dags att blanda upp det på grillen. Beställ Guy Gourmet i dag! Klicka här för att lära dig mer.

Södra hunden
Hot Diggity är en lokal Philadelphia-hundgemensamma, men dess kockar drar inspiration från hela landet. Fall i saken: På en ny hotdog-klass (ja, den är värd för klasser) toppade instruktörer en varmkorv med pimentoost, senap och lök. Lär dig hur man gör mager pimentoost för att prova detta hemma.

Italiensk hund

När du tänker på tinsel town, är det förmodligen hot dogsDet är inte det första som kommer i åtanke. Men Pink s Hot Dogs i Los Angeles har varit en Hollywood legend i över 70 år. Massor av kändisar har ätit där, och många av deras korv är även uppkallad efter stjärnor - inklusive tidigare Kvinnors hälsa täckstjärna Giada DeLaurentiis! Giada s namnskaka är hög med hackade tomater, strimlad mozzarellaost och sauterade paprika, lök och svamp.

Veggie Lover's Dog

Veggie hundar är bra och alla, men det finns inte tfaktiskt några grönsaker i dem (med tanke på att de "vanligtvis är gjorda av sojabönor, som är pexbär). Crif Dogs i New York City rättsmedel som problem med deras Veggie Special, en tofu hund täckt i hackade lök, tomater, gurka och jalapeños. Även om du föredrar dina korv med kött i dem, är det fortfarande en välsmakande (och näringsrik) topping combo.

Tropisk hund

Frank's Night Out, som ligger i Plainfield, Illinois, har mer än 20 olika typer av korv på menyn (räknas inte den dagliga specialen!). En av våra favoriter: The Jamaican Me Hungry, som kommer med jerksås, mango habanero salsa och grillade lökar. Gärna lägg till extra färsk mango om du vill öka ditt A-vitaminintag.

All-American Dog

Det finns gott om ställen att köpa varma hundar i NewYork City s Central Park, men de flesta av dem vann inte gourmet, såvida inte du går till Public Fare, det vill säga. Koncessionsstället, som betjänar åskådare vid Shakespeare i Parkföreställningarna, är känd för sin Picnic Dog. Gör en riff på maträtten hemma med krossad grillpotatischips (bakad om du gillar), hackade skalser och senap.

Kryddig hund

Om du inte bor i Dallas, Texas, kanske du inte kan prova de husgjorda veggiehunderna från Lucky Duck Dogs, hemma - men du kan bli inspirerad av vad de kastar på toppen av det: spenat, queso fresco och Sriracha sås. Yum!

Corny Dog

Steg 1: Gör en kryddig majsnäcka genom att blanda ihop sötmjölk, lingeljuice och jalapeno paprika. Steg två: Häll det på en korv och lägg till selleri salt, a la Ohioana-korv från Dirty Franks Hot Dog Palace i Columbus, Ohio. Steg tre: Njut av!

Grekisk hund

Räknar det som att följa Medelhavsdieten om du laddar upp din korv med gurka, tomat, lök, feta, oliver, oregano och tzatziki sås och toppa det hela med en pepperoncini? Det är vad Hot Dogs Main i Dunedin, Florida, gör med sin grekiska hundhund - och det är helt utsökt.

Uppmärksamma: