/ / 10 Läckra Kale Recept

10 Delicious Kale Recept

En mångsidig Veggie
Om du inte har hoppat på kale-tåget, övervägadetta ditt boarding-call. Klockan in på bara 33 kalorier per hackad kopp är denna lövgröna ett totalt näringsvärdeverk: Det är sylt fyllt med immunitetsstimulerande vitamin A, friradikalskämpande vitamin C och benstärkande vitamin K. Plus, det " en bra källa till fiber, järn, kalium och magnesium.

Oavsett om du letar efter en god maträtt, en huvudrätt eller till och med en smoothie, har dessa 10 kale recept tagit dig.

Korv, vitböna och Kale Rotini
Denna smakrika pasta med fullvete pasta packar 13 g protein per portion, så det är garanterat att fylla dig, inte ut.

Få hela receptet här!

Svart Kale Bruschetta
Kale sauteed med vitlök och rödpeppar flakor ger denna uppdatering på traditionell italiensk antipasto en kryddig spark.

Få hela receptet här!

Kale och Cannellini bönor
Detta garlicky kale recept är bevis positivt att ibland är det bäst att hålla saker enkelt. Dessutom är det den perfekta bordsskivan för nästan vilken måltid som helst.

Få hela receptet här!

Övernattning Kale Salad
Ingredienser som honung, granatäpplefrön ochpinjenötter gör för en hälsosam sallad som dina smaklökar kommer att älska. För att infilta dina gröna med smak, marinera dem i klädseln över natten - eller i 30 minuter om du bara inte kan vänta så länge att gräva i.

Få hela receptet här!

Polenta, Kale och ägg
Den krämiga konsistensen av polentapar är utsökt med sauteed kale. Och låt inte ägget kasta dig - du kan äta denna maträtt när som helst. (Som om du behövde en ursäkt för att äta frukostmat till middag.)

Få hela receptet här!

Krydda Kale Chips
Tränga något knapigt? Dessa kaleflis kommer helt att träffas, särskilt eftersom du kan välja vilken smak du är i humör för. Följ det grundläggande receptet och välj sedan mellan fyra kryddor: citron, rökig, sesam eller ostlikt svartpeppar.

Få hela receptet här!

Hälsosam High C Smoothie
Nypa dig till ett starkare immunsystem! Kale, apelsinjuice och kiwifrukter gör för en super näringsrik smoothie som bara 92 kalorier är klar på 5 minuter.

Få hela receptet här!

Köttbullar med Sauteed Veggies
Tänk på detta ett lättare men ändå gott alternativ till spagetti och köttbullar. Byt ut den stora pastaens pasta för en bed av kale, körsbärstomater och morötter som prutade i vitt vin.

Få hela receptet här!

Seared kammusslor med citronsaft och salvia
Den välsmakande trioen har du nog inte provat: kammusslor, sautad kale och ekollon. Bonus: det här lätta men fyllda måltiden packar en imponerande 20 g protein per portion.

Få hela receptet här!

Sweet and Spicy Quinoa Hash
Tre powerfoods-sötpotatis, kale och quinoa-make för en otrolig, smaklig maträtt. Den bästa delen? Du kan piska upp den på 15 minuter platt.

Få hela receptet här!

Uppmärksamma: