/ / Topp 10 Yoga Poses för män

Topp 10 Yoga Poses för män

Yoga för män: Man i yoga poserar

Visst, killar är coola med yoga. När allt kommer omkring måste han vara medveten om att det är det som gör dig bendy i sängen, för att inte tala om chiller och sexigare runt. Men har du inbjudit din självutnämnda yoga förespråkare till en klass bara för att upptäcka det plötsligt verkar som om han har lagrat ärenden och åtaganden för ett år som en strategi för undvikande? Jo, vi har nyheter för honom. Yoga är inte bara för damerna, som Twilight och sociala badrumsturer. Yoga är för män också. Faktum är att en yogaklass per vecka eller bara ett par före träningspass kan öka uthållighet, bygga styrka, förebygga skador och kanske till och med avvärja hjärtsjukdomar för killar.

"Män lider ofta av täthet, särskilt ihöfterna, hamstringarna och axlarna som kan leda till skada eller svaghet, säger Baron Baptiste, känd makt yoga expert och assistent tränare med Philadelphia Eagles. "Överutbildning i någon sport kan orsaka repetitiv stress och andra allvarligare skador. Yoga är en fullkroppsövning som skapar både styrka och flexibilitet. [De] behöver ha båda. En utan den andra är ett recept på katastrof. "

Är du osäker på var (eller hur) för att få honom att börja? Låt honom träna dessa 10 saker. Baptiste rekommenderar att sträcka ut killarnas tättaste ställen (som axlar, höfter och ljumskar) och stärka musklerna som inte blir kär i träningspass träning (som lågback och knän). Om han är s fortfarande jabbering om sina skatter eller röra i garaget kallar hans namn, erbjuda sig att vara hans personliga instruktör och bestraffa honom med ersättningar efter praktiken om det behövs.

Titta på topp 10 för män
bildspel.

För att hitta fler bra drag för din man, besök Männens hälsa Yoga Center.

Uppmärksamma: