/ / 4-Minute Circuit Workout för Sexiga Vapen och Abs

4-Minute Circuit Workout för Sexiga Arms och Abs

För det mesta gillar jag att fokusera på total kropppass. Varför? När du redan är pressad för tiden, kommer en träning som riktar sig till alla dina stora muskelgrupper att få dig det bästa för pengarna.

Med det sagt kan kroppsspecifika träningspassar vara bratillägg till dina veckovisa kroppsrutiner. Vad jag älskar om denna träning är att det tar principen om en total kroppsövning - att engagera så många stora muskelgrupper som möjligt - men fokuserar på överkroppen och kärnan. Resultatet: I stället för att bara vrida isolerings rörelser som triceps dips och biceps curls, arbetar du med ett lag av muskler inom varje drag för att ge dig en starkare och mer skulpterad överkropp.

Den bästa delen? Du behöver inte spendera massor av svettningar för att få bra resultat. Med rätt vikt och korrekt form tar denna krets bara dig fyra minuter. Det är allt. Du kan göra det själv, eller lägga till det som efterbehandlare till en total kroppsövning för att ge dig mer av en övre kroppsbränning. Jag gillar att kasta den till slutet av en körning i gymmet. (Som löpare, försummar många av oss ofta vikten av en stark överkropp och kärna - det här är ett bra sätt att kompensera allt det lägre arbetet utan att ta upp för mycket tid.) (Tone up, slå stress och trivs bra med Rodales nya med Yoga DVD.)

Justera vikterna du väljer baserat på hur dukänner den dagen. Gå lite tyngre om du känner dig stark eller det här är det enda träningspass du gör, och gå lite lättare om du känner dig beskattad eller använder den som efterbehandlare efter en hård träning. Fokusera på att hålla en tät, rak linje från ditt huvud till dina klackar genom hela kretsen (tänk på att aktivt klämma på dina gluter och din kärna under varje övning!) Och "tysta" dina höfter. (Det betyder att när du tynger eller drar det under dig är ditt mål att hålla dina höfter så neutrala som möjligt - jämnt och mot golvet, snarare än att rocka sida vid sida eller upp och ner.) Dessa två saker kommer inte bara hjälper dig att aktiva din kärna, de hjälper dig också att avvärja ryggmärg.

Uppmärksamma: