/ / 5 saker som hände när jag försökte gå 20.000 steg per dag

5 saker som hände när jag försökte gå 20 000 steg per dag

20000 steg om dagen

Denna artikel skrevs av april Rueb och tillhandahålls av våra partners på Förebyggande.

Hej, jag heter april, och jag är en Fitbit-Aholic: Jag har fått 10 000 steg varje dag hittills i år. Och medan det kanske låter som en ödmjuk, kan jag försäkra dig om att det inte är det.

Jag slog 10k varje dag eftersom jag inte har mycket avett val. Jag bor 2,5 mil från mitt kontor, som ligger 20 minuters bilresa, 30 minuters tunnelbanestation eller 45 minuters promenad bort. Jag har inte en bil, och taxibilar skulle gå i konkurs med mig om en vecka. New York City tunnelbanan är trångt, ofta oförutsägbar, och kostar $ 116,50 per månad. Om inte temperaturen är i enstaka siffror eller det regnar i sidled, går det att arbeta är vanligtvis mitt bästa alternativ. Det är också ett garanterat sätt att få 9 000 steg per dag, vilket gör mitt mål om 10 000 inte mycket av en utmaning. (Gå av 22 pund på bara 8 veckor och få en MP3-spelare!)

Så efter fem månaders loggning är majoriteten avMina steg helt enkelt genom att pendla, jag började känna att jag tog den enkla vägen. Några av mina vänner med Fitbits arbetar hemifrån, är i bil i timmar varje dag, eller är pensionerade, och de fick samma, om inte fler steg än jag var. Så efter månader av att träffa mitt mål utan mycket ansträngning bestämde jag mig för att tvinga mig ut ur min komfortzon. Här är vad som hände när jag försökte dubbla mina dagliga steg i en vecka.

1. Jag blev mer klar på kortare tid.

Har du någonsin rullat dina ögon på tanken påträna som ett botemedel mot trötthet? Jag har, trots att jag har sett massor av bevis på att träning faktiskt kan öka dina energinivåer. Det är bara något motstridigt att göra en tröttsam aktivitet för att hjälpa dig att känna dig mindre trött.

Tja, efter denna utmaning, är jag inte längre enskeptiker. Jag upptäckte snabbt att ju mer jag pressade kroppen fysiskt, desto lättare var det att fokusera. Trots att jag var tvungen att spendera mer tid på att gå och träna under denna utmaning kunde jag åstadkomma mer än vanligt. Jag korsade arbetsuppgifter från min att göra-lista som att det inte var något. Jag sprang ärenden som jag hade lagt i veckor, jag läste en hel bok på en dag! Och oavsiktligt minskade jag betydligt på mitt dagliga koffeinintag. Jag behövde inte extra extra att en kopp kaffe eller, min nuvarande preferens, kan en burk HiBall mousserande energi vatten ge.

2. Jag sov som en baby.

Medan denna utmaning gjorde mig mer produktiv, var det också otroligt fysiskt tröttsamt

Uppmärksamma: