/ / 7 Frukostmat som hjälper dig att smala ner

7 frukostmat som hjälper dig att smala ner

Denna artikel skrevs av Leta Shy och repurposed med tillstånd från POPSUGAR Fitness.


När det gäller att gå ner i vikt börjar resultaten in iköket. Och eftersom din första måltid på dagen kan vara den viktigaste för att nå dina mål, är det viktigt med en hälsosam frukost. För att förenkla din morgon tar vi dina sju häftklamrar för att hålla hand om dig och sätta upp dig för viktminskningsframgång.

1. Kanel

Tänk på kanel som din frukost hemlighetviktminskning vapen. Kryddan lägger till sötma till nästan vad som helst - utan kalorier, förstås. Studier visar att kryddan hjälper till att reglera blodsockret så att du håller dig energisk hela morgonen utan att nå en annan söt behandling. Använd det för att söta ditt kaffe eller strö på toppen av din havregryn.


2 ägg

Ett hårdkokt ägg är det ultimata i friskagrab-and-go-äter. Med bara 72 kalorier och sex gram protein per ägg håller du den här över raffinerade kolhydrater som en vanlig bagel eller en blåbärmuffin som håller dig full och energigivad till lunch. För en extra fyllning och utsökt frukost som tar bara några minuter att förbereda, prova detta enkla hårdkokta ägg och avokado recept. Varsågod.


3. Frukt

Från toppning av din yoghurt eller spannmål till blandningDet till smoothies, frukten kan tillfredsställa din söta tand på morgonen utan att tillgripa bakverket på Starbucks. Plus, eftersom de flesta frukter är höga i fiber, hjälper de dig också att hålla dig fulla.


4. Grönt te

När det gäller viktminskning är grönt te svårtatt slå. Studier visar att drycken ökar din ämnesomsättning och sänker dina stressnivåer. Studier har också föreslagit att stresshormonet kortisol är kopplat till magefett, så varje bit hjälper när det gäller att hålla lugnet.


För mer frukostmat som hjälper dig att smala huvudet mot POPSUGAR Fitness.Uppmärksamma: