/ / 6 Anledningar till varför din kille inte är den bästa älskaren han kunde vara

6 Anledningar till varför din kille inte är den bästa älskaren han kunde varabättre i sängen?Denna artikel skrevs av kön och förhållande tränare Jordan Gray och återupptogs med tillstånd från YourTango.


Mellan rom-coms, pornografi och halv-assed"Sexförhandlingar" vi får från våra välmenande föräldrar, den sexuella informationen vi lär oss under våra formativa år lämnar mycket till fantasin. Effekten: generationer av clueless killar.

Under det senaste decenniet har jag feberishly studerat mänsklig sexualitet. Genom min forskning ville jag specifikt veta vad som gjorde en bra sexuell partner stor.


Här är sex skäl till varför din kille inte är bäst i sängen - och hur han kan ändra det.


1. Han betalar inte uppmärksamhet

Oavsett vilken sexuell teknik han använder, det kommer detalla slösas bort om han inte kan lära sig vara närvarande. Det betyder att svara och kalibrera till vad du behöver. Istället för att begrava sitt ansikte över skuldra under missionären, få honom att dra tillbaka och dela ögonkontakt.


2. Han slår inte på gym

En bra träningsrutin ger honom (och du)kemisk nivå humörförstärkare (dopamin, endorfiner), ökar sexdrift och lust (genom testosteronproduktion) och primerar sin kropp för att gå avståndet.


3. Han sover inte

Om han stressas av brist på sömn, ett galet jobbschema och livet i allmänhet kommer hans sexdriva att ta en stor hit. När cortisol (det primära stresshormonet) stiger, är hans libido en av de första sakerna som tar ett slag.


Men regelbundet att få åtta timmars sömn per natt kan rampa det igen. Det beror på att testosteron (kön och aggressionshormon hos män och kvinnor) produceras på natten.


Han borde försöka gå och lägga sig samtidigtnatt, vilket begränsar exponeringen för något elektriskt ljus inom en timmes tillflyktsort (särskilt det blå ljuset som avger från mobiltelefoner och bärbara datorer) och skriver ner tankar som störs i hans sinne.


4. Hans Pelvic Floor är svag

Tekniskt sett finns det inga "sexspecifika" muskler i sig, men saker som hans underarmar, bäckensbottenmuskler, nedre rygg och mage används alla betydligt under kön.


Den ena regionen där de flesta har kronisktsvag muskulatur finns i bäckenbotten, även känd som pubococcygeusmuskeln. Det här är den hängmatta muskeln som sträcker sig från svansbenet till benet.


Att göra Kegel övningar är ett bra sätt att stämma upphans PC-muskel. Låt honom prova detta: Två gånger i veckan pulsar snabbt hans bäckenbotten med två sekunder. Om han bara börjar, bör PC-muskeln känna sig lite trött. Med tiden kommer han att uppleva starkare orgasmer och större orgasmisk kontroll.


5. Han vet inte vad han vill

Att veta hur man snabbar upp saker, sakta ner och växla växlar när det behövs kan göra honom till en stor älskare.


Om det här är någonting, har han aldrig dolats in i detkan hjälpa honom att skriva ut en sexuell önskelista över alla de saker han tycker om att ha gjort med honom. Kunskapen som kommer från denna övning är det främsta målet.


6. Han kommunicerar inte

För något som tar upp så mycket av vår dagliga uppmärksamhet, blir kön knappt talat om. Fråga honom om hans gillar, ogillar och vad han skulle vilja försöka. Sedan berätta för honom om vad som slår på eller av.


Under sex, frågar honom för kort, mindre än fem-ords feedback kan arbeta underverk. (Tänk: en enkel fras som "lite hårdare".)Uppmärksamma: