/ / Jag försökte en Sex Fitness Class-och förlorade 50 pounds

Jag försökte en Sex Fitness Class-och förlorade 50 poundssexuell fitness klassNaken yoga, pole dancing och Crunchs nya KamaSutra-inspirerade paras träning (för närvarande bara i L.A.) är alla exempel på den växande sensuella sidan av träning, där toning ditt bäckenbottna och omvandlar din nakna attityd är lika viktigt som torching cals.


Registrera dig för kvinnors hälsa nyhetsbrev, Så det hände, för att få dagens trendhistorier och hälsovetenskapliga studier.

Vixen Workout, en dansskola på $ 12 till $ 18med platser i USA uppmuntrar eleverna till att rocka läppstift, lösa hår och skinnkläder medan de lär sig förföriska drag. Här, Teena, som varit en del av "Vixen Army" i tre år nu, delar hennes feedback.


"Jag har varit med min pojkvän lite översex år. Innan jag började Vixen var vi sexuellt aktiva, men jag kände mig alltid självmedveten. Jag kände mig inte sexig. När jag gick in för min första klass stod jag i ryggen för att jag ville vara osynlig. Men nu går jag rakt fram. Jag vill ses. Jag förlorade 50 pund från klassen, och det förtroende jag har fått är otroligt. När jag kommer hem vill jag visa min pojkvän alla nya drag som jag har lärt mig. Vårt sexliv är så mycket bättre nu att jag känner mig bättre om min kropp. Jag gillar att lämna lamporna och min uthållighet har ökat. "


Så, är det här för dig? Det finns inte många andra platser där du kommer att få veta, "Titta på dig själv i spegeln och förför dig själv", säger Janet Jones, Vixen Workouts grundare. Men om twerking till din egen reflektion inte är din sak, vet du det här: Många av dessa sexmedvetna klasser fokuserar på kärnarbete, och du kommer att kunna lägga märke till resultaten i sängen. "Allt som kommer åt din kärna hjälper till att stärka ditt bäckenbottna och förbättra ditt sexuella svar", säger Berman. Starkare abs och orgasmer? Heck, vi registrerar dig.


Denna artikel publicerades ursprungligen i juni 2016 utgåva av Kvinnors hälsa, på tidningskiosker nu.Uppmärksamma: