/ / 8 Guys Gush om vad de tycker mest attraktiva i sina partners

8 Guys Gush om vad de tycker mest attraktiva i sina partnerskär manNär det gäller bestående attraktion, vet vi allaDet är ungefär mer än bara ser ut. Vi nådde åt åtta killar för att spika ner det "speciella någonting" som gör att de går googly-eyed för sina partners dag efter dag. Förbered dig på att svälla.


1. "Min fru är f - kung hilarisk, och det är vansinnigt attraktivt. Det är inte en dag som går där där hon inte får mig att knäcka på någonting! Jag kan inte berätta för dig hur mycket jag värderar det, särskilt när jag har en dålig dag eller något stressar mig. "-Marcus R.

2. "Min flickvän är ingenting om inte ambitiöst, och jag älskar det. Hon är advokat och hon jobbar galna timmar, men det stör inte mig verkligen för att jag vet att hon vill vara bäst på det hon kan vara. Jag antar att jag tycker att den är attraktiv eftersom jag är ambitiös och jobbar hårt och länge, så vi får varandra. Och vi gör det mesta av tiden vi spenderar tillsammans. "-Matt D.


giphy


3. "Hennes äventyrlighet. Är det ett ord? Min fru kommer att försöka någonting minst en gång, och hon är ganska bra om att övertyga mig om att prova saker med henne. Jag har upplevt saker jag aldrig skulle ha enstänkte på att göra eftersom jag har varit med henne, och det har gjort mig till en bättre person. Jag har älskat mycket av de saker vi har gjort, förutom fallskärmshoppning. Jag kommer aldrig, någonsin göra det igen. "-Shawn M.


4. "Jag är visserligen ibland en högsträckt person, och jag är utsatt för allvarlig ångest. Jag stressar lätt om de dummaste sakerna, och min flickvän är den mest lugnande närvaron i mitt liv (hon är ännu lugnare än Klonopin). Det är inte så mycket att hon har denna medfödda förmåga att slå mig ner, det är att hon alltid är mer än villig att göra det och tycks inte bli frustrerad med mina generella neuroser. "-Ryan H.


5. "Min fiancee är extremt intelligent och det är varmt. Det är som att hon vet allt utan att behöva använda Google. Du borde se henne spela pub trivia. Det är fantastiskt. Och jag får boners att titta på hennes klocka Jeopardy. Att vara med henne har gjort mig mycket smartare än jag brukade vara, bara genom att lyssna på henne och genom generell osmos. Inte säker på om jag visste vad det här ordet menade innan jag hade varit med henne ett tag. "-Brent F.


första kyssen


6. "Du förstår inte den här typen av saker förrän du blir en familjemedlem, men min frus moderkunnighet är super attraktiv för mig. Hon är en fantastisk och osjälvisk vårdare som kommer att göra någonting för våra barn, men hon balanserar också det med ett ganska upptagen arbetsliv, vilket också är attraktivt att vara ärlig. "-Christopher M.


7. "Min flickvän är en mycket trubbig person, och jag tycker att det är attraktivt. Det är inte något jag någonsin trodde att jag skulle vara lockad till, men jag älskar hur hon bara ger allt till mig rakt. Hon är inte obehaglig eller ovänlig, bara ärlig. Och du börjar verkligen värdera det efter många årdating kvinnor som verkar tala och uppför sig i en kod, som istället för att berätta vad de faktiskt tänker eller känner förväntar dig att urskilja det från en rad ledtrådar eller vad som helst. Om min flickvän är arg, berättar hon för mig och hon berättar för mig varför, och då har vi en allvarlig konversation om det. "-Andrew S.


buggar kanin


8. "Min partner är bara rakt upp kul, man. Hon kan hitta nöje i stort sett allting och hon är alltid uppe på något kul och spännande, om det bara är en mini-semester, en resa till en show eller något så stort som det vi nyligen gjorde: Vi tog några veckor av arbeta och tog ett tåg hela vägen över landet. Bara ha det roligt och skaka saker upp. Det var bra. Det finns något mycket attraktivt för mig om någon som säger "Okej, låt oss göra det" när du föreslår något från vänster fält."-Varje Y.


Alla animeringar skapade och / eller nedladdade via giphy.com.Uppmärksamma: