/ / Om du frågar om han är den, betyder det bara att han inte är?

Om du frågar om han är den, betyder det bara att han inte är?En osäker kvinnaFråga människor hur de visste att deras partner var "The One", och många av dem kommer att säga, "Jag visste bara." Men vad händer om du inte? Om du är i ett förhållande och inte känner 100 procent säkert betyder det att du helt enkelt inte har träffat rätt person än?


"Att inte veta, annars kallat ambivalent, är en naturlig del av varje relation", säger Jane Greer, Ph.D. och författare till Whatt om mig? Stoppa själviskhet från att förstöra ditt förhållande. Vad som är viktigast, säger hon, är sorterstvivel du har. "Om du till exempel inte ser fram emot att spendera tid med din partner eller vill göra saker med dem ur skyldighet snarare än önskan, så kanske de inte är den," säger hon.

Du bör vara stoked som du får hänga utmed din favorit person hela tiden och känner dig glad att bygga en framtid tillsammans, säger hon. Greer tillägger att det är viktigt att vara aktiverad av din partner - inte bara sexuellt, utan också emotionellt och energiskt.


Självklart kommer du inte att känna det sättet 24/7(speciellt när man argumenterar om vart vänd det är att göra disken), men dina allmänna känslor mot dem borde vara rotade i den fysiska och andliga attraktionen. "Det faktum att du har dessa starka känslor mot din partner, även om de kommer och går, är väldigt vägledande att den här personen kan vara den, säger Greer. "Du kanske bara handlar om den naturliga ångest och rädsla som går med att vara intim med någon."


Phew. Skeptiker och pessimister, vila lätt.Uppmärksamma: