/ / Min man och jag försökte en online orgasmverkstad - och hade inte det

Min man och jag försökte en online-orgasmverkstad - och hade inte detonline orgasmverkstadDu vet att sex ed klasser har kommit långt närEmma Watson medger i ett offentligt samtal med Gloria Steinem att hon betalat ($ 29, för att vara exakt) för åtkomst till OMGYes. Det är en ny, interaktiv webbplattform som använder videotutorials och "touchable technology" för att hjälpa till att lära de 12 vanligaste sätten som kvinnor upplever och intensifiera deras nöje genom klitorisstimulering.


Registrera dig för kvinnors hälsa nyhetsbrev, Så det hände, för att få dagens trendhistorier och hälsovetenskapliga studier.

Användare först titta på videor av riktiga kvinnor som förklararhur varje manuell teknik (som lagring, där huven ovanför klitoris berörs eller kretsar, vilket innebär kontinuerliga cirkulära rörelser) arbetar för att få dem av. Detta följs av en annan video av den kvinnan som demo'ing det själv (ja, du ser hennes vag) och slutligen en högteknologisk simuleringsvideo där användare kan prova tekniken (med fingrarna på sin pekskärm) på kvinnans vagina, som svarar på beröring och ger ljudåterkoppling (som "Mmm, det är bättre"). Meg, en nygift, började använda tjänsten solo, och senare med sin man, strax efter det lanserades i december förra året. Hennes tankar:


"Min man och jag pratade vanligtvis om sex iett sådant abstrakt sätt - det är svårt när du inte har mycket ordförråd att arbeta med. Jag gillar att det här programmet ger dig specifika ord att använda för tekniker. Det är bra att titta på videon på egen hand och tänka på vilka rörelser som kan fungera för dig.


Men det har också varit trevligt att sitta ner med minaman och kunna peka på ett drag och säga "Yep, det" eller "nej till det." Han var helt öppen för att försöka programmet med mig. Det är en konstig form av förspel, men det hjälper definitivt att sätta oss i humöret. Det har verkligen öppnat samtalet och gjort det lättare att prata om sex, vilket har gjort det lättare för honom att kopiera / pröva saker. "


Så, är det här för dig? För att vara tydlig skiljer sig detta dramatiskt från att lära sig genom porr, eftersom den bygger på faktisk forskning på över 1 000 riktiga kvinnor. OMGYes grundare Rob Perkins och Lydia Daniller liknar det att gå online för att leta upp ett nytt recept. "Ingen säger," Jag känner redan dem alla. " Naturligtvis finns det alltid mer att utforska. "


Plus, som sex terapeut och K-Y intimitet expert Laura Berman, L.C.S.W., Ph.D., påpekar, förstå din egen anatomi och fysiologi är ovärderlig, behöver-att-veta info. Om du är, ahem, det är jag, då är det dags att registrera dig för en klass som den här. Sedan bryta ut den smutsiga handspegeln. Berman föreslår att man använder ett smörjmedel, som K-Y Touch 2-i-1 Massage Creme & Pleasure Gel ($ 12.76, amazon.com), för att förbättra känslomässiga känslor av din manuella sträckning tills du hittar en rytm och hastighet som skickar dig över kanten.


Denna artikel publicerades ursprungligen i juni 2016 utgåva av Kvinnors hälsa, på tidningskiosker nu.Uppmärksamma: