/ / 8 kvinnor delar hur de har hanterat Kardashian-Level Relationship Drama

8 kvinnor delar hur de har hanterat Kardashian-Level Relationship Dramaförhållningssätt att bryta"Min bästa vän i världen är min före detta man. Det är inte en falsk vänskap för våra barns skull eller något sådant, för vi har inga barn. Vi började som vänner när vi var unga, och det blev något mer än det. Efter nästan fyra års äktenskap hände något bara där vi inte längre klickade på ett romantiskt sätt, och vi gjorde varandra olyckliga. Detta resulterade självklart i en skilsmässa, men inte en otäck på något sätt. Vi tillbringade tid ibland men började gradvis spendera mer tid tillsammans. Och ja, nu är vi snabba nära, men inte i någon form av romantiskt eller sexuellt sätt. Ibland har min nuvarande pojkvän problem med det, och jag får det, för jag är den första som berättar att det här är en konstig dynamik, men han kommer. Han litar på att jag inte längre har sådana känslor för min ex. " -Sarah Y.


relationen dynamik"I gymnasiet brukade jag ansluta mig till vårtsport tränare. Det började strax innan jag blev 18, så det var inte alltför hemskt eller som olagligt, men det var fortfarande sätt mot reglerna. Och fantastiskt. Det stannade en liten stund efter min examen, men vi slutade datera långsiktiga några år senare. Folk skulle alltid fråga om det började i gymnasiet, men vi berättade aldrig för någon det hade. Jag sa inte ens några av mina bästa vänner. Även vid den tiden var jag inte dum nog att göra det. " -Pam Q *


* Namn ändrats på ämnes begäran.


relationen dynamik"Jag var i en sororitet på college, och en av minasystrar daterade den här killen i ungefär tre år. De blev förlovade efter skolan, men bröt sedan upp innan de gifte sig. Cirka ett år efter deras uppbrott började jag gå med på killen och vi är fortfarande tillsammans. Det är bara ett slags hänt. Jag hade aldrig sett honom så när de hade varit tillsammans. Sororitetssöstern, som brukade vara min vän, var inte alls cool med det, och vi är inte längre vänner. Jag har tvungit att hoppa över några av mina systrar bröllop och återföreningar och saker för att undvika obehag och en potentiell fullblåst kamp. " -Allison F.


relationen dynamik"Min pojkvän är en före detta präst. Det räknas, eller hur? Vi mötte inte förrän han hade lämnat kyrkan, men vi har båda fortfarande roligt överraskande människor med detta roliga faktum, för att han inte verkar som en präst alls. Men kanske beror han på att han släpper lossefter så många år att vara god för Gud. För att höra honom berätta det, var han mestadels hjärntvättad från ung ålder för att vara uber-religiös, och bara snällt slog ut av det så småningom. Jag trodde aldrig att jag skulle sluta ta någons oskuld när de var 26 år gammal, men livet fungerar på mystiska sätt! " -Bethany L.


relationen dynamik"Jag är gift med min storbrors bästa barndomvän. De är fortfarande bästa vänner och är supertäta. Det skapar denna konstiga dynamik, en som är svår att vänja sig på, för jag känner att min bror säkert vet mer om mitt äktenskap än en bror brukar veta om sin systers äktenskap. De pratar noga om mig mycket. Men jag är den som bestämde mig för att börja träffa killen, och det finns ingen som jag helst skulle vara med. När vi började dansa i college var min bror livig, men det gick. " -Carrie W.


relationen dynamik"På gymnasiet började min mamma på vår sidabasketboll. Jag kommer ihåg att vara riktigt, verkligen förbannad på henne för att göra det här, för att det gjorde saker ganska skitna för mig. Det var besvärligt, särskilt i början, och när de inte längre behöll det, skulle en hemlig folk hela tiden ge mig skit om hur jag spelade tid eller spelar upp för mig eftersom min mammas pojkvän var tränaren. Och det var bullshit, för det var inte alls alls. Hur som helst, han är min stepdad nu, och jag är cool med den. Han är en bra kille och perfekt för min mamma, men det är fortfarande konstigt att tänka på hur allt som började. Det fungerade för henne, men om jag någonsin har barn, kommer jag inte göra något liknande. " -Lauren K.


relationen dynamik"Ett par år efter college daterade jag en av minapappas vänner ett tag. Jag bor fortfarande i min hemstad, och vi var båda i samma bar en natt. Vi pratade och drack och gjorde sedan. Ingenting mer hände den natten, men vi började meddela varandra, och länge var vi i ett hemligt förhållande. Det var upprymt, att vara ärlig. Han ringde av det efter några månader eftersom han trodde, och förmodligen med rätta, att min pappa skulle döda honom om han fick reda på det. " -Alyssa J.


relationen dynamik"Killen jag daterade alla genom gymnasiet är nuförlovad med min syster. De kom ihop år efter att vi brutit upp, men det var fortfarande konstigt. Liksom, min syster har regelbundet sex med den kille som jag förlorade min oskuld till. Först var jag ganska upprörd om det, men det är inte som att han och jag skulle ha hamnat ihop eller någonting. Jag undrar emellertid ibland om de hade kemi eller en förälskelse på varandra i gymnasiet. Gud, jag hoppas inte. " -Carolyn V.
</ Artikeln>
Uppmärksamma:
</ Div>