/ / Detta är din hetaste sex match, enligt ditt stjärntecken

Detta är din hetaste sex match, enligt ditt stjärnteckenstjärntecken tecken sexMedan du kanske har en sak för manbullar ochflanell, att välja en man baserad på hans stjärntecken kan faktiskt vara en bättre förutsägare för din sexuella kemi tillsammans. Det är rätt, vi handlar om att gå all astrologisk nörd på dig.


Vi greps med professionell astrolog ochförfattare Aurora Tower of Brightstarlights.com om vilka tecken som är säkra på att hålla saker som smolder mellan arken. Som det visar sig är din sexigaste match din polära motsats på astro-diagrammen, säger Tower. "I astrologi är motsatta tecken verkligen som ett par", säger hon. "De har mycket kemi och en ganska påtaglig sexuell anslutning."


Så här hittar du din match gjord i himlen - och vad man ska göra med honom i sängen.


stjärntecken tecken sex
Väduren & Vågen


"Det här är två energiska och aktiva tecken, sånär de förenas kan de gå hela natten, säger Tower. "Vädur älskar Libras flirtiga charmar, och Libra hjälper taktorn, som vill ha det varmt och tungt, precis utanför fladdermusen."


Bästa drag: Försök byta upp det genom att börja i en lyxig stående position och ta sedan den till sovrummet, föreslår hon.


stjärntecken tecken sex
Taurus & Scorpio


"Det här är både långsamt, stadigt och passionerattecken som tycker om varje sista ögonblick av en långvarig uppbyggnad ", säger hon. Det betyder långvarig ögonkontakt och långa förspelstyper är perfekta för detta par.


Bästa drag: Börja natten med ett ljusljusbad och följ sedan upp med sensuously intima positioner som innebär mycket sked, föreslår Tower.


stjärntecken tecken sex
Tvilling och Skytten


"Som zodiakens äventyrare lockas dessa två till varandras fria spirituella och nyfikenhet", säger Tower. Så när det gäller att bli upptagen är det ganska mycket inget av gränserna, säger hon.


Bästa drag: Impromptu trysts på oväntade platser passar det här spontana paret, säger hon. Kolla in dessa 11 ställen du behöver ha sex någon gång i ditt liv.


stjärntecken tecken sex
Cancer & Stenbock


"Låt inte deras ganska coola och kompetentademeanors lurar dig, dessa två kan krydda saker bakom stängda dörrar ", säger hon. "Eftersom cancer är super mystisk, driver den de Steenbockar vilda." Bow-chika-wow-wow. Dessutom är Stenbocken en av de kinkiest tecken runt, och Cancer är mer än villig att gå med på resan.


Bästa drag: Ett sexigt rollspel är bara biljetten för dessa vilda, tillägger Tower.


stjärntecken tecken sex
Leo & Vattumannen


"Som självsäkra och individualistiska tecken, dessatvå vet båda vem de är och vad de vill ha, säger Tower. "De exciterar en anthers beundran och nyfikenhet och njuter av uppseendeväckande uppmärksamhet på varandra, in och ut ur sovrummet."


Bästa drag: Det betyder att det är dags att dela kärleken högt och stolt. Tänk super-vokal positiv förstärkning-ju högre desto bättre. Blinkning.


stjärntecken tecken sex
Jungfru & Pices


"Det här är zodiakens älskare och givare, så när de kommer ihop, kan de gå iväg inuti varandra", säger Tower. Um, Hallå, älska ljudet av det.


Bästa drag: Hon föreslår att hitta andras "hemliga fläckar" för att bygga intimitet. Kan vi föreslå att du börjar med dessa ofta ignorerade erogena zoner?
</ Artikeln>
Uppmärksamma:
</ Div>