/ / 13 Missuppfattningar Människor har om par som inte har barn

13 Missuppfattningar Människor har om par som inte har barn

Mellan biter av thailändsk mat på vårt första datum, vi(på något sätt) började prata om barn. Vi hade haft en bra tid fram till den tiden. Det verkade som om vi enades om allt. Nu kom landminen som alla par i sena tjugoårsåldern / tidiga trettiotalet måste navigera. Hesitantly, vi bekände båda barnen var inte i våra planer. Våra tandem suckar av lättnad var högt och hörbart. Inte för att vi inte gillar barn eller inte vill att människor ska få dem - men för att det innebar att vår trevliga natt kunde fortsätta utan dom. Vi hade båda fått vår del av ögonrullar, berörda råd, stink-eyes och "Åh, du kommer att förändra dig" -förhandlingar när ämnet för framväxten kom upp.


Åtta år och dussintals vänner, familjmedlemmar och medarbetares graviditeter senare har vi ändå inte ändrat våra sinnen. Vi är gifta och i andra hälften av våra trettiotalet. Vi har stabila karriärer (knock på trä), två hundar och ett extra sovrum som teoretiskt sett kan vara barnets rum. Ändå känner vi oss inte annorlunda. Vi älskar att vara en moster och farbror till våra brorsdotter och brorsdotter och figurativt till våra vänner barn, men att vara runt dem inspirerar inte oss att ha vår egen. Vi stöder dem som väljer att få barn och inte känner sig ostracized när de gör det, men många tittar fortfarande på oss med en viss blandning av medlidande, dom och förvirring. Ja, vi kanske inte är normen, men i en tid med icke-traditionella äktenskap är det för mycket att be att alla ska behandlas med respekt?

RELATERAD: 12 kvinnor förklarar varför de aldrig vill ha barn


Här är 13 exempel på vad vi hanterar hela tiden. Undvik dessa missuppfattningar, och dina barnfria vänner kommer att tacka dig.


1. Vi kommer att ändra våra tankar om att ha barn
Vi kanske för att saker händer, men förmodligen inte. Du kan neka dina barn eftersom saker händer, men igen, förmodligen inte. Hur som helst är det inte okej att tro att du vet hur andra vuxna kommer att må bättre än de själva känner.


2. Vi har ändlös ledig tid och slösa mycket av det
Alla har 24 timmar om dagen, och alla önskar att det fanns mer tid på dagen. Koppling utan barn kommer inte med en 25: e timme, bara olika prioriteringar.


3. Vi hatar dina barn
Be om ursäkt för att dina barn störmiddag eller för att vara hundtrött eftersom barnet inte skulle sova eller för att avbryta happy hour för speldatum. Vi älskar att du älskar var du är och inte hemligt skyller dina barn eftersom du inte kommer att festa hela natten längre. Det är en fantastisk känsla att bli gammal med vänner och se deras liv och familjer utvecklas. Om barn blir d * cks för att de ignoreras eller överdrives, då hatar vi föräldrarna, inte barnen.


4. Vi har en mörk, dold orsak för att inte ha barn
Sluta fråga vad är den verkliga anledningen. Det är ett beslut baserat på olika faktorer. För vissa är det en stor fråga eller det är bara den saknade önskan att kopiera. Vad vi än säger, det är sanningen (eller det närmaste vi är bekväma att berätta för dig).


5. Vi är Clueless om barnomsorg
Vuxna utan spädbarn kan fortfarande veta hur man bryr sigför en. Varför är det att tonårsflickor anses vara mer skickliga än oss? Vi vet om chokables, undviker socker, inuti röster och bedtime historier. Något vi inte vet, vi frågar bara Siri.


6. Vi har förlorat syn på vad som är viktigt
Vem domar de viktiga rankningarna? Fråga en politiker, och han / hon kan säga underskottet. Fråga en miljöaktivist och / eller han kanske säger global uppvärmning. Fråga en förälder, och han / hon kanske säger barnens välbefinnande. Alla gäller. Fråga dina vänner utan barn vad som är viktigt för dem om du inte redan vet. Du kommer nog bli förvånad över att de har liknande bekymmer för dig.


7. Vi är omogna och själviska
Är det inte mer omoget och själviskt att ha barn när du inte investerar 100 procent bara för att du tycker att det är vad du ska "göra" eller bara för att du vill se en liten version av dig?


RELATERAD: 6 sätt dina helger förändras efter att du har en baby8. Våra problem är triviala
Våra problem känns lika stora, lika hårt, ochlika skarp. Vi förstår den extra skuld och sårbarhet du har med att ge en familj. Vänligen förstå vår rädsla och ångest om att leva i en ofta oförsonlig värld är lika giltig.
9. Vi är Workaholics
Någon, ja. Men det är också några föräldrar. Det är en personlighet som har att göra med individen och inte den födande situationen.


10. Vi tror att våra husdjur är surrogatbarn
Vi får skillnaden och har inte ett collegefond för Fido. Om vi ​​gör en jämförelse mellan våra hundar och dina barn, försöker vi bara relatera. Vi tror inte bokstavligen att de är desamma. Men vi tror att våra husdjur är snabbare än dina barn. Kom igen-det skulle vara konstigt om vi hade kalendrar för andras barn. Inte så med söta valpar.
11. Vi vill inte bli inbjudna till Kid-Centric-funktioner
Vi vill vara en del av ditt liv och få vårtkänslor skadar när vi lär oss att vi inte fick gå till Johnny femte födelsedagsfest. Anta inte att vi har något bättre att göra. Ge oss bara en antydan om vilken gåva du ska ta med.


RELATERAD: 7 frågor varje par borde fråga sig innan man har ett barn


12. Vi vet inte vad vi saknar eftersom vi inte har försökt det
Är det inte samma argument som återförsäljare använder när man övertygar andra att prova droger?13. Våra hem är fyllda med brister och faror
Mycket få av oss bor på platser fyllda med kristallvaser, kasta stjärnor och ginsu knivar. Ge oss en heads up, och vi lägger de få farorna vi har bort. Vi gör samma sak när våra berusade vänner kommer över. Om något bryter, kommer vi att hantera. Vi har förmodligen fått det på mål som du gjorde.Uppmärksamma: