/ / 8 Äktenskapsförslag som antagligen borde ha blivit betänkta bättre

8 Äktenskapsförslag som antagligen borde ha blivit betänkta bättre

Att föreslå äktenskap med någon är en stor sak. Det innebär trots allt att du lägger allt på linjen och gör dig fullständigt utsatt för att du visar din odödliga kärlek till en annan person. Så det är normalt att vara nervös och känna sig lite besvärlig - men dessa åtta killar tar det till en annan nivå. Spoiler-varning: Alla kvinnorna sa ja-men i alla åtta fall kunde en hel del cringeworthiness definitivt undvikas genom att hålla hela prövningen mycket enklare. Pojkvänner, notera.


RELATERAD: 11 Bouquet-Toss misslyckas att "gör du allvarligt CA-RINGE

1. Guyen som bara vill gifta sig "någon gång i nära framtid"

Hela saken är super besvärlig, men du måste erkänna att han är otroligt modig för att kunna lägga fram ett flygplan. Om hon hade sagt nej, var det ingenstans att springa!


2. Kvinnan som lärde sig att inte gå någonstans på en tom mage

Det finns inget mer romantiskt än att behöva vänta på din flickvän att återfå medvetandet för att svara på ditt förslag!


3. Guyen som trodde att han föreslog på båtens kant var en bra idé

Ger ny mening med termen "ringkastning".


RELATERAD: Bekännelse: Min mans förslag var ganska Blah


4. Kvinnan som bokstavligen inte kunde tro på vad som hände

"Jag är så förvirrad just nu. Jag förstår inte."


5. The Guy Who Made His Girlfriend "Vänta på det ... Vänta på det"

Det är alltid romantiskt när ett förslag slutar med ett artigt "tack" och "du är välkommen" - för att inte tala om en statlig båge.


6. Kvinnan som bara ville prata om hennes ideella företag

Att vara på dagens show var Simone Jhingoors storachans att dela med sig av sitt välgörenhetsarbete med världen, men det visade sig vara en utarbetad ruse som organiserades av sin pojkvän, komplett med ett dramatiskt, alltför repeterat tal som tyvärr för Simone inte hade något att göra med hennes ideella arbete.


RELATERAD: 8 fantastiska förslag och bröllop videor som gör att du känner saker


7. Kvinnan som verkligen satte sig där uppe

Efter vad hon sa i början av videon, skulle du nästan förvänta henne att säga nej men tydligen är offentliga förslag inte alla den där dålig.


8. Guyen som orsakade en trafikstockning för kärlek

En turkisk man och sex av hans vänner använde derasbilar att blockera en hel väg i Istanbul så att den här mannen kunde föreslå sin flickvän på en tom väg (som hundratals horn blar runt dem). Hon sa ja, men när bilderna på förslaget lagts upp på nätet, arresterades de sju männa och ansågs vara mentalt olämpliga att köra. Du vinner lite, du förlorar lite.Uppmärksamma: