/ / Vad det är som att jaga cheaters: Private Eyes berättar deras historier

Vad det är som att jaga skämtare: Privata ögon berättar för sina historier

Nästan alla har varit i en situation därDe tror att deras partner kan ha sin hand i någon annans kaka burk. Och samtidigt som de fångar den skyldiga i handlingen kan det ibland innebära snooping på deras telefon eller läsa sina e-postmeddelanden, vissa spelare spelar så hårt att bevisen är nästan omöjligt att hitta.


Det är där Barbara Wolford, licensieradutredare vid Kinsey Investigations i Los Angeles, och Daniel McBride, president för American Eagle Investigations i New York City, kommer in. Här är hur de löser ett av livets mest frustrerande vanliga mysterier - fallet med den fuskande älskaren.Wolford säger att om en klient vill snoppa påhans eller hennes partner måste de ge grundläggande information, som hans / hennes partner hemadress och arbetsadresser, märke och modell för hans / hennes bil- och nummerplåtnummer och hans / hennes dagliga schema. "Om [din partner] brukar lämna huset klockan 7:15 på jobbet och säger att de är på kontoret fram till klockan 5, skulle vi gå hem långt före 7:15, följ dem och se till att de går till jobba, säger hon.


RELATERAD: Om de lurar en gång, kommer de att fuska igen?


Wolford påpekar att inte alla dessa fall slutar i "ah-ha s!" Dock.


"Jag hade ett fall där en man hävdade att han gick golfbörjar klockan 4, "säger hon. "Det var på vintern och blev mörkt runt 5, så hans fru var väldigt misstänksam. Men i själva verket golfade han med tre andra män i mörkret på en väl upplyst golfbana, röka cigarrer hela tiden. "
Som du kanske misstänker, den tid det tar att fånganågon är i förhållande till hur bra de är att dölja affären - eller kanske hur illa de faktiskt vill fånga. "En kvinna bad oss ​​följa sin man på en vägresa", säger Wolford. "Han skulle gå till Palm Springs för arbete. Det första han gjorde var att plocka upp en kvinna. De två av dem körde hela vägen till Las Vegas! Lyckligtvis var utredaren jag följde dem licensierad i Nevada. Han gick in i det venetianska hotellet och filmade dem in ihop. Vi gav klienten bilder av den misstänkte kvinnan - det visade sig vara en vän till henne. "


Dang, det är kallt!


RELATERAD: 10 konstiga fakta om fusk


Foto bevis är det bästa beviset, och Wolford ärsnabbt att ge det till den partner som anställde henne efter det att den erhölls. "Vi tillhandahåller stillbilder och film som vi fångar", säger hon. "Vi konfronterar aldrig det fuskande partiet. Och jag gör inga domssamtal. Jag får filmen, ge den till kunden och låt kunden bestämma vad man ska göra av det. "
När du fårnga cheaters för att leva lär du digganska snabbt vad varningssignalerna om otrohet är. "Det kan vara en enkel förändring i beteende, säger Wolford. "Som plötsligt jobbar kvinnans man, köper lite nytt kläder eller en sportbil, eller har en annan frisyr."


Plötsligt jobbar sent hela tiden och använderdator eller telefonen oftare än normalt kan också vara tip-offs, säger McBride. "Om han bevakar sin telefon och alltid har den på honom så kan ingen titta på det - det kan vara misstänkt", säger han. "Eller om han lägger en kod på sin telefon om det inte fanns någon före eller raderar hans textmeddelanden eller inkommande samtal. ... Om mannen inte vill ha sex med sin partner längre eller hans sexuella önskningar ändras plötsligt är det ett stort tecken. "


Wolford och McBride säger också att om du starktmisstänker att din partner får något på sidan, oddsen är, du har nog rätt. "Fyra av fem gånger, personen är fusk," säger Wolford.


McBride säger ett högre, skrämmande nummer: "Det är ungefär 85 procent av tiden när en kvinna misstänker sin betydande andra fusk", säger han. "Folk kommer till oss om de har en mycket stark misstanke."


... åh f * ck ....
Lugn i sinnet är ovärderligt, men det blir inte billigt. Wolford tar ut $ 90 per timme och McBride säger att hans faktura kan komma in i tusentals.


Så om du bara känner dig lite avundsjuk, kanske det är bättre att starta en öppen dialog med din partner om dina bekymmer - och lösa detta mysterium tillsammans.Uppmärksamma: