/ / Faktiska Sexts 8 Vanliga killar har skickat

Actual Sexts 8 Vanliga killar har skickat

Jag är inte mycket av en sexigare. Jag litar inte på de flesta människor med skärmgrabbiga bilder på min penis eller bevis på att jag försöker prata smutsigt. (Och när jag säger att jag inte litar på de flesta människor, inkluderar detta de flesta som jag redan har haft sex med. Jag är en bruten människa.)


RELATERAD: Vad det är som att jaga skämtare: Privata ögon berättar för sina historier

Men jag har gjort det. Förra gången jag gav en skott, var när jag var full i en natt, och Allison, den kvinna jag träffade, var ute av staden i några veckor. Jag saknade henne. Och hennes vagina. Så jag började skjuta ut några kön, berätta för henne vad jag ville göra med / till henne osv. Mycket av det var sammansatt av grafisk detalj re: vilka muntliga sexmetoder jag skulle använda på henne om hon var i min säng där ögonblick.


Jag tyckte det var underligt att jag inte fick några meddelanden i gengäld, och efter 15 eller så minuter, kollade jag min telefon för att upptäcka att jag inte hade sökt Allison, kvinnan jag var med.


Jag hade sökt min faster Allison. Lyckligtvis kunde vi ha ett gott skratt över det senare. Men det gjorde sorts en dämpare på vilken entusiasm jag hade för sexting.


Här på WomensHealthMag.com, vi måste undra vad andra människors sexter ser ut. Så vi nådde ut till en massa människor för att få dem att anonymt dela några av sina bästa, värsta och konstigaste sextinghistorier.


1. Överraskning morfar

"Jag har bara skickat ut en kuk skott en gång i minlivet, och det var efter att hon lovade att återvända. Jag skickade den sexiga, så insåg att det var en bild av min farfar i bakgrunden. Så jag känner mig konstig om det. Så här svarade hon. "2. Tinder Turn-Up

"Jag har haft några ganska galna erfarenheter medtjejer jag träffat på Tinder. Egentligen har tjejer ännu inte träffat vem jag har matchat med på Tinder. Det är konstigt att du kan få det här, um, intimt med någon du inte ens träffat. Men kanske det är därför de är villiga att vara så framåt-de känner inte faktiskt dig! Det här hände med en tjej jag hade smsat med, som, 24 timmar eller så. Vi hade en normal konversation, och då sa hon, "Du vet vad jag vill ha?" Detta är vad som följde. "3. Betet och växeln

"Min nuvarande flickvän försökte ta mig tillsext i några månader, men jag var obehaglig med det först - så jag skickade henne en bild av en kuk som inte var min. Och jag menar tydligt var inte min eftersom det var en absurd stor svart pik. Så småningom fick jag en ny telefon som kunde hantera SnapChat, och vi började verkligen sexting. Men det är inget för speciellt. "


4. Det lägsta sexiga ordet någonsin

"Jag var hemma för semestern och ute med några avmina gymnasievänner när jag plötsligt fick en text från en kille som jag hade hunnit med åldrar sedan sagt: "Hej, tänkte bara på dig, och jag saknar din kropp." Vilket var super besvärligt, men han var väldigt snygg, så jag var, "Okej, låt oss se vart det här går." Så i grund och botten går han bara in i hela, "Vad har du på dig? Tänk dig att jag tar det av dig, etc. etc. " Typiska sexiga saker. Jag var verkligen upptagen med mina vänner, så alla mina svar var bokstavligen, "vill du göra det för mig? Okej.' Bokstavligen de mest unsexy saker jag kunde säga. Jag antar att det verkligen blev av med honom, och det fortsatte i ungefär 30 minuter, när han plötsligt säger: "Jag vill be dig göra något för mig, men jag är rädd att du tror att det är konstigt." Det var då jag blev fascinerad. Jag vände verkligen på charmen för att försöka få det han ville ha av honom. Så småningom, efter att han verkligen inte har provat hårt, säger han det: "Jag vill att du ska berätta för mig att du ska slicka min butthole." Jag förlorade. Det. Jag tror att ordet butthole är LITERALLY det minst sexiga ordet du någonsin kan säga. Och då, för att göra saker värre, medan mina flickvänner och jag fnissade om honom, sade han, men han skickade mig en verklig bild av hans skumma, hårlösa, upplyst av flash, butthole. Naturligtvis har vi inte talat sedan. "


5. Pizza Solution

"En natt när jag hade varit ute i stan för enmedan och saknade min flickvän, försökte jag få henne att sext med mig. Hon var inte i humör eller vad som helst och bara höll på att berätta för mig att hon ville ha pizza. Så jag beställde henne en pizza. Jag undrar vad som skulle hänt om jag hade fått sitt ostabra bröd. "RELATERAD: Varför är du ibland helt och hållet aktiverad av den killen du hatar


6. Det upptagna arbetet

"Jag träffade en kille på en datingsida, och vi hade gåttut ett par gånger. Vi hade gjort och gjort lite känsla runt, men inget bortom det. En dag, runt lunchtid, smed han mig och frågade hur min dag gick. Jag svarade med, "Åh, det är bra, bara en typisk onsdag" eller något sådant. Då frågade jag honom hur hans dag gick. Han svarade att det skulle gå mycket bättre om jag var där på jobbet med honom. Han följde detta med en video av sig själv onanerar på sitt kontor. Jag bröt saker med honom efter det. Det var också f - kung konstigt. "


RELATERAD: Är par som blir smutsiga på Facebook faktiskt mer kär?


7. Nope

"I mitt mitten till slutet av tjugoårsåldern daterade jag en manlig manmedarbetare som var 13 år äldre och nyligen skildes med två barn. Kemien var palpabel, och kön var fantastiskt. Kommunikationen mellan könen är dock inte så mycket. Vi såg varandra en gång i veckan om vi hade tur, på grund av barnen, så jag tänkte ett hälsosamt kryddigt textningsförhållande skulle överbrygga gapet. Han var uppenbarligen inte redo för detta. Slutligen, efter alla försök att få honom ut ur sin sexiga komfortzon, började jag bara lägga den på tjocka. ""Och den därmin vän är så galen som någonsin. Jag försökte aldrig igen. Det spelade ingen roll i sista hand. Personligen var allt perfekt. Men kanske måste du båda vara lite fantasifulla / freaky för ett ömsesidigt tillfredsställande digitalt sexliv. "


8. The Bad Morning Meme

"Jag arbetade med en kille som tycktes trevlig men litelite konstigt, men attraktivt. Han var bara på mitt kontor en gång i taget, men när han var, var han väldigt snäll mot mig. En gång frågade han mig om jag ville gå till en happy hour med honom. Nästa vecka gjorde vi det. Det var ganska normalt, och vi kysste lite. Några dagar senare vaknade jag på morgonen till en bild av en bollgag och en uppsättning handbojor följt av en av de skumma kattmemoria bilderna som sa "Snart. Väldigt snart.' Jag skrev tillbaka att jag inte ens hade en kopp kaffe ännu, och vi har inte talat sedan. "Uppmärksamma: