/ / Varför Några Killar Semen Smakar Skraj

Varför några killar spermar smakar skraj

Vår kollektiva gagreflex sparkar i att bara tänkaom det: Du går ner på en kille, allt går bra, och då blir du torpedad i halsens baksida med något som smakar, väl, inget annat än helvete.


Medan forskare ännu inte har undersökt vad som gervarje kille är hans unika smak, vare sig det är bra eller dåligt, teoretiskt sett har det mycket att göra med hans hälsa och kost, säger Brian L. Steixner, M.D., chef för Institute of Men's Health vid Jersey Urology Group.

Ca 95 till 98 procent av sperma är inte spermier. Det mesta av det är vatten, fruktos (varför ejakulat innehåller mellan fem och 25 kalorier i genomsnitt), enzymer, mineraler och föreningar som håller spermierna friska och hjälper dem att hitta ditt ägg, säger Steixner. De största förändringarna i denna ingredienslista kommer (ha!) När killar har att göra med prostatacancer, STD och urinvägsinfektioner (du kan också få dem). De kan lägga till bakterier, virus eller till och med blod i blandningen. Självklart är det här all anledning till oro - och det är värt att se till att din kille besökte läkaren nyligen om du märker att hans jizz plötsligt börjar smaka av sig.


RELATERAD: Sluta försöka övertyga oss om att semen smakar Delicious


Men för genomsnittet,Allt-i-arbets-order kille, ovanstående spaltning är ganska strikt reglerad. Män kan inte riktigt öka mängden socker i sin sperma, säger Steixner, vilket gör att saker som chugging ananasjuice inte kommer att bli en snabb fix för funky spunk.


"Killar kan inte riktigt ändra komponenterna, menuttorkning kan öka koncentrationen, säger Steixner. "Det är som med urin; när du är uttorkad finns det mindre vatten i din käke, så det är mörkare gult och kanske det luktar lite. "Kroppen har bara så mycket vatten att leva på, så det prioriterar att hålla killarnas hjärnor hydrerade över sin sema (tack ). "Jag säger killar, de behöver alltid få minst två liter vatten om dagen mellan vad de dricker och vad de äter. Grönsaker som selleri och gurkor hjälper till att hålla spermatets vatteninnehåll där det behöver vara, säger Steixner.


RELATERAD: 9 Saker Guys Tänk när du går ner på dem


Under tiden, medan det inte har studerats, drickeralkohol, äta skräpmat, röka eller ladda upp på vitlök, lök, sparris och spiskummin kan eventuellt bidra till dålig näsan, säger han. När kroppen bryter ner dem, hamnar de ofta i kroppssekretioner som svett och spytt-så varför spola inte?


RELATERAD: 7 kvinnor på att få oralsex från killar med ansiktshår


När du utesluter något allvarligt under-bältetproblem i din kille, försök enklare lösningar: Ge honom en sval vattenflaska han kommer att vara amped att använda, fylla kylskåpet med selleri och försök hålla honom borta från lök tunga så mycket som möjligt.Uppmärksamma: