/ / Kvinnor har mer orgasmer - nästan lika många som män

Kvinnor har mer orgasmer, nästan lika många som män

Vi kan bara göra 76 cent till dollarn, men när det gäller orgasmer har en ny undersökning av mer än 5000 personer funnit att saker ser upp och uppåt (och ganska lika) för kvinnor.


RELATERAD: Verkliga kvinnor avslöjar vad som ger dem deras största orgasmer

2015 SKYN Condoms Millennial Sex Surveybad 2814 kvinnor och 2 302 män mellan 18-34 år en rad frågor om sina sexliv och fann att tusenåriga kvinnor orgasmerar från kön nästan lika ofta som män.


Nästan 90 procent av de undersökta kvinnorna sa att denår vanligtvis Big O under sex, jämfört med 97 procent av årtusenden. Medan män fortfarande kommer ut på toppen, är dessa odds inte alltför shabby för kvinnor.


Vi har en fördel: 44 procent av kvinnorna säger att de vanligtvis har "minst två" orgasmer under sex, jämfört med 36 procent av männen.


RELATERAD: 7 riktiga kvinnor bekänner de oväntade objekten de har använt sig för att onanera


Och medan nästan 60 procent av tusenåriga kvinnor säger att de har faktade en orgasm, säger bara nio procent att de förfalskar det "alltid" eller "oftast".


Vad ligger bakom boosten i orgasmer för kvinnor?


Emily Morse, sexexpert och värd för podcasten"Sex med Emily" säger att det handlar om att veta vad vi vill - och tala upp. "Det finns så många fler produkter och så mycket mer information tillgänglig för kvinnor att nu känna sig mer empowered kring sin sexualitet", säger hon. "De förstår också vad de vill ha i sängen och är bekvämare att berätta för sina partners."


Hon påpekar att tidigare generationer varsocialiserat för att tro att kön handlade om en mans nöje, men tusenårsåldern förstår att kvinnor har lika mycket rätt att vara nöjd i sängen - och de kräver det.</ P>
ShutterstockMillenniala kvinnor har också färre hämmningar om sina kroppar och är mer benägna att stimulera deras klitoris under sex, vilka båda definitivt hjälper, säger klinisk sexolog Kat van Kirk, Ph.D.


Tyvärr säger Morse att det sannolikt alltid kommer att finnas ett mellanrum mellan vår förmåga att orgasm och den för män eftersom det finns så många fler faktorer som går in i kvinnlig orgasm.


"Kvinnor är mindre mekaniska än män," säger hon. "Deras hjärna är deras största könsorgan, så de måste vara i rätt inställning. En orgasm kommer inte nödvändigtvis att hända varje gång, och det är okej. "


Besök inte O-Town så ofta du vill? "Onanera mer", säger Van Kirk. "Ju mer en kvinna kan bli bekant med sin egen kropp och sitt sexuella svar, ju mer sannolikt kommer hon själv att förespråka och ge riktlinjer till partner."


RELATERAD: 12 vibratorer som inte påminde dig om D * cks


Så var inte rädd att tala upp i sovrummet - och ta saker i egna händer när du behöver. Du är värd det.Uppmärksamma: