/ / 5 Misstag jag gjorde på min första (men inte senast) sexfest

5 misstag jag gjorde på min första (men inte sist) sexparty

Denna artikel skrevs av Steph Auteri och tillhandahålls av våra partners på YourTango.


Dedikerad till fetisch, fantasi och obehaglig vilja,Det verkar som orgier / sexpartier är miljöer öppna för gränslös möjlighet. I själva verket när jag drog min man till vår allra första sexiga soiree, förberedde jag mig för vår utekväll med viljan att vara redo för någonting.

RELATERAD: 5 Kinky positioner du ska försöka ikväll


Jag fyllde en stor väska med min favoritvibrator, ett par handbojor, ett sortiment av kondomer, extra batterier och massageolja. Jag funderade på att inkludera min lila tickler och en brett tippad rida gröda men balked att föra sådana objekt på min vanliga NJ Transit buss. Jag var välförmögen, dock. Gud förbjuder att jag är oförberedd för en eventuell förekomst av sexuellt nöje.</ P>
ShutterstockDet finns några saker, men du kan aldrig vara helt förberedd för. Efter en kväll med debauched och insatiably önskvärt, lärde jag mig en sak eller två om vad inte att göra på en sexfest.


Misstag # 1: Glömmer smöret

Medan det inte är nödvändigt att ta med helainnehållet i din stygga låda, bör du följa de grundläggande accoutermentsna av tryggt och bekvämt sex. En mängd olika glöd-in-the-dark kondomer bör mer än täcka den "säkra" aspekten, medan din favorit smör bör täcka den "bekväma".


RELATERAD: Hur har du bättre sex än du någonsin kunde föreställa dig


Vissa festlokaler ger gästerna gratiskondomer och små smörpaket vid dörren. Bättre att vara säker än förlåt, dock, särskilt när ett gratis rör av kiwi jordgubb Astroglide är knappt tillräckligt för att få dig över andra basen. Du kanske föredrar att ta dina egna glycerinfria produkter i alla fall, speciellt om din hoo-ha är extrakänslig.


Misstag # 2: Använd för mycket kläder

Vid min första fest hade jag ett snyggt par jeans,i kombination med en boobtastic topp som lyckades göra min 34Bs mer lik 36Ds. Min fästman kunde inte hålla händerna av mig, och vi slog till slut tillbaka till ett mörkt hörn för tung petting och ett försök till fullständig otukt. Herre, jag ångrade mig om att ha dessa jeans.


Jag hade inga problem att hitta hans mesterogen av zoner, men min klit var lite mer elusiv. Medan krympfria trosor inte är exakt min stil, skulle en sexig kjol ha gett hans ding-dong en större chans att nå min gelérulle. Nästa gång du är ute efter din lokala grupp grope ser du allvarligt på mina klänningen. Sans trosor.


Misstag # 3: Riding the Sex Swing med någon ... utan din partners tillstånd

Även i de mest öppna relationerna,gränser bör ställas för att ta hänsyn till olika komfortnivåer. Spela partier kan vara särskilt fyllda med spänning, eftersom du i grund och botten låter framför varandra.


RELATERAD: 17 Kön Positioner Män älskar mest


En sådan situation kan vara en otrolig turn-on förnågra par, men avundsjukdom är fortfarande möjligt, så du kommer noga att vilja reglera den fysiska kontakten som tillåts med andra. Eller kanske du vill skapa en regel som säger att nya pojksleksaker måste delas.


Oavsett vad det är, se till att parametrarna ärklara innan man träffade en samling av libido-galna män och kvinnor. Dessutom tycker jag att det bara är logiskt att påpeka att förordnade regler inte under några omständigheter ska brytas.</ P>
ShutterstockÄven om den killen där borta har en söt rumpa, eller att kycklingen kan göra fantastiska saker med sin tunga, skulle en sådan regelflytande spontanitet kunna undergräva grunden till ditt förhållande.


Om, efter att ha observerat några intressanta sexuellamöjligheter, du känner att du vill höja insatsen nästa gång, ta upp frågan med din partner. Det kommer alltid att finnas andra orgier, och det finns ingen regel som säger att din M.O. kan inte utvecklas.


Misstag # 4: Rörande utan att fråga

Men lite smickrad gjorde inte min man detuppskattar när en kille vi hade chattat med försökt helt obefogat-att hålla en hand näve bröllop på en obehörig resa till sina bollar. När du är på en orgie och där är gruppens lovin "runt kan det var svår att motstå hoppa fötter först i någon annan s bondage session. Men personliga gränser fortfarande råda.


Innan nibbling på den sexiga främlingens öra,Placera en hand på låret eller suga på näsan, visa några sätt och fråga tillstånd. Det är viktigt att alla deltagare känner sig bekväma och att alla intima handlingar är konsensuella.</ P>
ShutterstockPå baksidan, om du är osäker på asexuellt förslag, säg bara nej. Du kan alltid ändra ditt sinne senare om du plötsligt kommer till insikten att hans tunga skulle känna sig riktigt bra i den öppningen. Men gör ingenting om du inte känner dig redo.


Misstag # 5: Starkar för mycket

Medan voyeurism och exhibitionism har en bestämdsymbiotisk plats vid vilken typ av lekparti-jag älskar spänningen som kommer med möjligheten att fångas! -Det är en tydlig skillnad mellan obehagligt och oskämt.


Var respektfull för andra "utrymme, speciellt om de" försöker att njuta av någon sexig tid med någon annan. Om du visar sig vara en bra festgäst, är det någon som vill bjuda dig att spela!Uppmärksamma: