/ / Den verkliga anledningen till att en kändis pappa skulle få med barnflickan

Den riktiga anledningen till att en kändis pappa skulle få med barnflickan

Om du har varit någonstans nära en tabloid nyligen har du kanske hört talas om Ben Afflecks påstådda affär med barnets barnbarn, Christine Ouzounian.


RELATERAD: Jennifer Garner talar om Ben Afflecks Penis Scene i Gone Girl

Om inte, här är ett sammandrag: Flera källor berättade Personer och andra celeb mags som Ben och Christine började ha en affär förra våren, bara några månader efter att 28-åringen började nannying för sina barn. (Bens rep har förnekat rapporterna.)


Hon var även på Bens semester med sin främmande fru, Jennifer Garner, i Bahamas, som sammanföll med det tidigare makten parets skilsmässa tillkännagivande.


Källor betonar att affären inte händemedan Ben och Jennifer fortfarande var tillsammans. Oavsett var Jennifer enligt uppgift "livlig" när hon fick reda på affären - och de säger att hon sparkade Christine.


</ P>
Shutterstock


Dessa rapporter har fortfarande inte varit 100 procentverifierad, men att ha en affär med barnflickan är inget nytt för män i makten. Jude Law gjorde rubriker under 2005 när det visades att han sov med sin barnfader medan han var förlovad med Sienna Miller, och Arnold Schwarzenegger erkände 2011 att han hade fostrat en son med sin barns barnflicka.


Ethan Hawke och Robin Williams båda gifte sig med sina barns före detta nannies.Vad händer här?


"Det finns många rörliga delar till detta", säger klinisk psykolog Ramani Durvasula, Ph.D.


Kraftskillnaden är enorm, säger hon: Dads som går efter barnflickan tenderar att vara lite, er, ego-centrerade och att få en anställd i sängen är en turn-on för dem som ytterligare understryker att de är ansvariga. "Kraftfulla män har vissa egenskaper som predisponerar dem till vissa kvinnor, särskilt yngre kvinnor", säger hon. "De är också ofta narcissistiska och vill att allt i livet ska vara ett visst sätt."


Det kan till och med vara en undermedveten psykologisklänk till fertilitet, säger Durvasula. Barn innebär fruktbarhet, och en person som är med dina barn har en viss "fertilitetsförening." Eftersom fertilitet är ett sexualiserat utrymme kan det göra att vårdgivaren verkar varmare än den genomsnittliga personen.


Talar om hela vårdgivaren, kraftfullmän bevakas ofta, men när de är runt sina barn öppnar de vanligtvis upp, säger Durvasula. Och eftersom barnflickan är där när barnen är där, tillåter det sig ett intimitet och lita på att många utomstående inte utsätts för.


RELATERAD: Jag är ung och singel, och jag antog min son


Och det finns naturligtvis mycket närhet. För många kända par är barnfesten alltid runt och kan ens bo där. Om en mäktig man är intresserad av att ha en affär, är det nästan meningsfullt att göra det med den som redan är tillgänglig.


RELATERAD: 9 skäl till att ha ett husdjur är väldigt bättre än att ha en pojkvän


Det finns också mer uppenbara förklaringar också: För en sak finns det en sexuell fantasi på spel, säger klinisk psykolog John Mayer, Ph.D. "Barnvakt fantasy är lika vanlig som den franska maid eller servitris fantasi," säger han. Porrförgiftningen av barnvakt sker på grund av att de är underordnad och i tjänsteposition, säger Durvasula, vilket gör att maktmänniska tror att de är rättvisa spel. De tenderar också att vara unga och har mycket liten kraft, vilket gör dem ännu mer tilltalande. "Det är ett gammalt motiv att" inhemska "arbetare är öppna säsonger för de så kallade" mästarna ", säger Durvasula. "Den här typen av våldskultur av underordnad har funnits länge." Naturligtvis vill de flesta killar något lite enklare. Titta på män pratar om vad som verkligen gör dem på:Emotionell mognad gör skillnaden mellan aman fantaserar om en barnvakt och gör faktiskt något om det, säger Mayer. Kändisar i synnerhet kan vara mer benägna att ha affärer med barnflickan eftersom de ofta är känslomässigt omogna på grund av sin skyddade livsstil och kanske inte tänker igenom saker innan de dyker in, säger Mayer.


Men medan tanken på att komma ner med barnflickanDet kan tyckas varmt för några mäktiga män, säger Durvasula det är en riktigt, riktigt dålig idé. Det kommer inte bara att förstöra ett förhållande, det påverkar självklart också barnen - och inte till det bättre.


"Barnen ser att deras föräldrars äktenskap faller ifrån varandra, och om de inte är yngre än 2 år kommer de att ansluta prickarna", säger hon. "Det kan orsaka förtroende frågor över tiden."


Bottom line: Inget bra kan komma från att boinka barnflickan.Uppmärksamma: