/ / 12 Vibratorer som inte kommer att påminna dig om D * cks

12 vibratorer som inte påminner dig om D * cks

Penises är som det gratis brödet på restaurangen-det är alltid trevligt att ha, och säkert, du kommer att nappa på lite och njuta av det, men låt oss vara verkliga-det är inte vad vi kom hit för.


Det är därför jag inte förstår varför så många vibratorer är utformade för att se ut som stora köttplattor av mankött. För att inte nämna, om du "använder en vibrator", kan du inte se på det ändå ...eftersom det är inuti din vagina.

RELATERAD: 21 sätt att ha vägen roligare med onani


Jag ser att du nickar ditt huvud där borta, så jag "dgillar att erbjuda några få chic, non-phallic-alternativ som är bättre än den bästa obegränsade brödkorg du någonsin har haft (förutom Cheddar-kakorna på Red Hummer, eftersom dessa saker är legit carbgasmer).


1. Iroha Mini VibeBabeland

Den här lilla nugget av glädje passar i handflatan och kommer i en mängd olika färger för endast 28 dollar. Det är bokstavligen billigare än att beställa takeout och titta på en film. Så #SaturdayNight, damer.


$ 28, babeland.com


2. Squeel GoBabeland

Skämtar du med den här sötnosken? Det ser ut som en enhörningens tunga, och det får dig nog att känna att du rider en när du använder den. Såld!


$ 59, babeland.com


3. Trollspöamason

Hitachi Magic Wand är OG av vibratorer. Det är ganska mycket inget som väcker sin design, men dess rykte som den ultimata köksmaskinen ska göra att någon kvinna vill nå ut och ta tag i det.


$ 125, shop.womenshealthmag.com


RELATERAD: Denna musikvideo av en dansvibrator ger dig alla (Ahem) känslor


4. Form 3Jimmyjane

Åh, du vill ha det? Varför inte prova den här motoriserade tungan som är i grunden en konst som du vill lagra i din china skåp tillsammans med Lenox. Förbered dig på att ha de bästa middagspartierna någonsin.


$ 139, jimmyjane.com


5. Pocket ToyfriendBabeland

Om du inte lägger på en liten läppstift får du dig att känna dig lite snyggare? Få det glöd inifrån och ut med hjälp av denna läppstiftformade vibrator på din lunchpaus.


$ 12, babeland.com


6. Sensuell uppladdningsbar trådlös fjärrkontroll 10 Funktionskulaamason

Ja, det här är en fjärrstyrd situation sominnebär nästa gång du och din partner sitter i separata rum, stirrar på dina iPhones och undrar hur livet blev så tråkigt, kan du återskapa magiken med lite zap i dina tröjor.


$ 31 amazon.com


7. Jag gnuggar min duckieBabeland

Splish stänk, du tar ett bad - och ingen måste veta vad du faktiskt gör där inne så länge.


$ 33, babeland.com


8. Hej TouchJimmyjane

Fingrar är den klassiska metan för onani, vilket innebär att de ibland kan vara ... tråkiga. Varför inte ge dina siffror en tuneup och få dem att känna sig speciella igen?


$ 79, jimmyjane.com


RELATERAD: 6 saker du behöver veta innan du köper en vibrator


9. WomanizerBabeland

Den här saken ser inte bara galen ut, tycks det också suga. Liksom det suger det verkligen, vilket är förmodligen varför det är så dyrt. Snälla köp det här och låt mig veta om det är värt det!


$ 189, babeland.com


10. Doc Johnson Belladonna s Magic Handamason

Anatomiskt korrekta vibratorer är sällsynta, men det finns något om den här handen som är så lockande. Det fördubblas också som en skrymmande fönsterskärm på Halloween, så för $ 18 är det en stjäl.


$ 18, amazon.com


11. Fifty Shades of Gray Vi syftar till att vänligen vibrerande kulaBabeland

Hoppa över popcornen och smyga in det här i biografen när nästa Femtio nyanser filmen kommer ut. Du kommer inte ångra det.


$ 13, babeland.com


12. Tenga Easy Beat Egg Masturbatoramason

Så dessa ägg är tekniskt för dudes, men de gjorde det på listan eftersom, ja, titta på dem! De gör också en bra present.


$ 23 för en mängd sex-pack, amazon.com


"Jag skickade dessa till min pojkvän som är deployerad i Afghanistan", skrev en granskare på Amazon. "Han sa att de var fantastiska och att alla killarna gav dem ut att njuta av dem också."USA! USA!


Följ Caitlin på Twitter.Uppmärksamma: