/ / Hur man tar en paus kan hjälpa till att fuska bevis på ditt förhållande

Hur att ta en paus kan hjälpa till att fuska bevis på ditt förhållande

Denna artikel skrevs av Maya Kachroo-Levine och tillhandahålls av våra partners på YourTango.


Det är enkelt att säga, "Relationen ledde ändå," innan du fuskar. Men faktum är att det finns många andra anledningar som vi går bakom våra partners ryggar.

Och en av dem, lika mycket som vi hatar att erkänna det, är helt enkelt att vi ville - vi ville prova någon ny eller fly från monotonen i vårt förhållande. Och det är vanligare än du tror.


Nya studier visade att vissa gifta kvinnorfuska utan några skilsmässor. Dessa kvinnor är lyckligtvis gift och söker angelägenheter för ytterligare tillfredsställelse och romantik. De erkänner öppet att de älskar sina partners. de behöver bara något extra.


RELATERAD: Den bästa någonsin Sex Advice-Straight från de bästa experterna


Bottom line är inte det som hatar närett förhållande börjar svika Slutsatsen är att monogamin inte alltid är kul. Att ha sex med nya människor kommer alltid att vara spännande och lockande, och attraktion för andra gör det inte bara för att du gör ett engagemang för någon.


Du kan tro på monogami, vill vara med din partner under lång tid - och vill fortfarande sova med andra människor. Därför tanken på ett par s hiatus.


Vi tar raster från relationer eftersom vi ärolycklig eller behöver arbeta ut saker, men kan två personer som älskar varandra ömsesidigt bestämma att de vill sova med andra människor ett tag och ta en semester från varandra?


Den är baserad på vilja istället för en taktik som användssom en sista utväg. Och viktigast av allt upprätthåller hon ärligheten i ditt förhållande. Det diskvalificerar fusk och eliminerar lusten att göra det genom att mata den önskan.


RELATERAD: 6 tecken du är helt beroende av porr (och behöver hjälp)


Här är fem sätt att ta en hiatus som hjälper till att hålla ditt förhållande fusktätt. Kom ihåg att både du och din partner måste komma överens om villkor på förhand:


1. Skapa parametrar gör att hiatus passar vad som är bekvämt för er båda. Kommer du att datera andra människor eller bara varafysiskt med andra människor? Söker bara fysisk intimitet är en säkrare satsning, för om du sparkar en känslomässig koppling, kanske det inte är något som din partner är beredd på. Om du daterar någon ny, i motsats till att du bara har avslappnad sex, gör det att din uppehåll verkar för mycket som en paus - eller en ursäkt för att prova på din relationstid.2. Ställ in en tidsgräns för att hindra förhållandet från att komma in i oönskade områden. Om det inte finns någon, övergår du till enpolyamorösa eller ett öppet förhållande. Du vill bryta tillräckligt länge för att du kan låta dig verkligen njuta av någon annan utan en ångestproducerande tidsram. Om du kommer att begå en uppehåll bör det vara tillräckligt länge för att vara värt ett tag. Men kom ihåg: Att gå längre än några månader kan börja känna för mycket som att du döljer sig från andra frågor.3. Du får chansen att förbättra kommunikation och öppenhet. Kommer du vara öppen för att prata om dinerfarenheter, eller kommer det att göra en av er för avundsjuk? Det beror verkligen på vilken typ av relation du har. Om du är den typ som berättar varandra, så är det bäst att ta det ut i det öppna. Men om det kommer att störa dem mer än vad de skulle vilja erkänna, är det inte värt att återhämta detaljerna. Låt dessa erfarenheter helt enkelt vara privat och personligt. De möten du har när du tar en paus behöver inte vara relevant för ditt förhållande.4. Riskfaktorn gör det möjligt att diskutera hur du hanterar det oväntade. När ett monogamiskt par låter andra människor inderas sexliv - eller skiljer sig för att se andra människor - du riskerar alltid att du eller din partner träffar någon annan. Det är en oro för att även om du inte kan föreställa dig ditt liv utan din partner, kan appellen av ett nytt förhållande, fyllt med förstor och massor av sex, bli bättre för dig.5. Att ta en paus hjälper dig att bestämma vad du vill ha för framtiden. Faktum är att om du inte slutar härda ditt fallav vandrande ögon, eller åtminstone att uppfylla det begäret genom att tidvatten dig själv, vad gjorde du då av? Uppnå förväntningar före hiatus. Ska detta vara den sista hurra innan du tänker äktenskap? Eller är det bara att du vill ha lite tid att påminna dig om att du inte behöver någon att kunna stå på dina egna två fötter?


Ta reda på vad du vill få ut av den här erfarenheten med din partner och vad det betyder för dig båda när det är över.Alla GIF via giphy.com.Uppmärksamma: