/ / Dessa Fart-Proof Pajama Byxor kan vara nyckeln till ett framgångsrikt förhållande

Dessa Fart-Proof Pajama Byxor kan vara nyckeln till ett framgångsrikt förhållande

Låt oss vara riktiga: Ingen tycker att fitta framför sin partner är sexig. Och vi kan inte bestämma vad som är en större avstängning - när vi är de som passerar lite gas eller när det är våra killar som låter en rippa (okej, vi är ganska säkra på att den är den senare). Tja, du kan nu undvika en stinkande situation tack vare en linje av-vänta på det-felsäkra underkläder, pyjamasbyxor och jeans från det U.K.-baserade företaget Shreddies.


Um ...whaaa? Här är hur det fungerar: På bolagets hemsida har dessa "flatulansfiltreringskläder" en bakpanel tillverkad av ett kolbaserat material som heter Zorflex, som ska absorbera alla dessa otäcka luktljud. Tvätta föremålen återaktiverar kolet så att du kan bära dem om och om igen.

RELATERAD: Är det dåligt för din hälsa att hålla en fart?


Medan Shreddies släppte sin linje av kvinnors och herrkläder under 2013 började de bara nyligen sälja pyjamabotten och jeans. Shreddies manager Richard Woodley berättade Dezeen Magazine att mer av det skyddande materialet har lagts till dessa nya byxor så att kolfodret faktiskt går från midjebandet ner till höger ovanför knäet.Ett foto publicerat av Shreddies Ltd (@shreddiespants) på

Inget av kläderna gömmer sig ljud av frikoppling, men det är okej-det är ganska lätt attmaskera det genom att flytta runt eller flytta något för att skapa ett maskeringsbuller. Och vi tycker att fiskspärrande pyjamasbyxor är speciellt geni sedan tooting medan du sover är ett alltför vanligt förekommande. Hej, nu kan du ladda upp på broccoli vid middagstid utan att behöva oroa dig för huruvida du kommer att vara super snygg när du slår på lakan.


RELATERAD: Vad du ska göra när du gick under yogaklassenEtt foto publicerat av Shreddies Ltd (@shreddiespants) på

Vi vet att helgdagarna är månader borta, men PJsverkar som om de skulle göra en stor strumpbyxa för din kille (speciellt om han har mageproblem), inte? Du kommer aldrig att behöva ta itu med honom och stinka upp sängen igen, och det är ganska sött .


</ Section>
</ Artikeln>
Uppmärksamma:
</ Div> </ Div>