/ / Hur och varför-jag föreslog min pojkvän

Hur och varför-jag föreslog min pojkvän

Harmony Sage Lawrence och hennes fiance, Sean Parker(för att inte vara förvirrad med Facebook-företagaren med samma namn), båda är 27, träffade i deras nyårsstudent år på college. Efter sju år tillsammans visste de att det var dags att ta saker till nästa nivå. Den enda frågan var hur. Istället för att följa det traditionella manuskriptet, bestämde de sig för att tänka utanför lådan. Här förklarar Harmony varför hon bestämde sig för att föreslå och vad hon vill att naysayers ska veta.


Sean och jag träffades genom vänner under 2006 under vår första termin på Evergreen State College i Washington, och första gången vi hängde det var faktiskt ganska traumatisk.

Vi skulle gå på en nattvandring med engemensam vän på den enorma bit av egendom vi bodde på på college. Den vän som skulle gå med oss ​​gjorde det, så Sean och jag hamnade tillsammans trots att vi inte kände varandra mycket bra. Vi visste inte skogen väldigt bra, för vi blev förlorade i ungefär en och en halv timme innan vi äntligen hittade spåret igen, kom tillbaka på det och hamnade i en äng. Vi försökte ta reda på hur spåret ledde ur ängen när vi började höra detta djur skrikande. lyckades hitta var spåret plockade upp och gick ut med detta djur skriker fortfarande på oss, men vi visste inte vad det var. Ett par år senare lärde vi oss att prata med vänner med liknande erfarenheter att det förmodligen var en punga som följde oss ut ur skogen. Den skrämmande natten var vår första gången verkligen hängande och vi var officiellt tillsammans i början av januari 2007.


RELATERAD: 8 fantastiska förslag och bröllopsvideor som gör att du känner saker


Efter att vi daterat i ungefär ett år, Sean ochJag började prata om framtiden för vårt förhållande. Vi diskuterar huruvida vi båda var intresserade av att klara det tillsammans, och vi var. Vid år tre var sakerna ganska fasta och vi visste att vi d blev så småningom gift. Vi kände oss som bästa vänner från början av vårt förhållande, så vi var väldigt öppna med varandra om hur vi såg det spelar ut.Vår kommunikationsstil handlar om ärlighet,även när vi kämpar. Jag kan bli väldigt ängslig, särskilt under resor, och Sean kan bli stressad från jobbet lite snabbare än jag. När någon av oss slår ut på grund av det, börjar vi alltid en konversation efteråt som "Jag är ledsen, jag kände verkligen ..." Vi diskuterar det och varje konversation slutar med "Jag älskar dig". Vår kommunikation är byggd på ömsesidig respekt.


När vårt förhållande utvecklades började vi pratamer om äktenskapsplaner och fick diskutera om vi skulle ha ett formellt engagemang. Även om det faktiska förslaget skulle bli en överraskning, trodde vi att det var viktigt att diskutera specifika saker, som om vi var "alla känna sig bekväma med ett offentligt förslag och vem ska göra det." Omkring hösten eller vintern 2013 var Sean som , "Vad om du föreslog mig?" Jag var inte förvånad när han föreslog det. Han var inte säker på vad han ville göra med förslaget, och vi båda tänkte att jag kunde komma på något speciellt. Vi såg det som ett roligt sätt att blanda upp det. Jag ville att han skulle glömma det lite, så jag väntade till 2 februari 2014.För att överraska Sean gjorde jag förslaget som att verkanågot som vi normalt skulle göra, som skjuter en klänning jag gjorde på en utomhus plats. Jag gör fotografering, retuschering och kläddesign, och Sean gör fotografi och filmskapning, så det var vettigt. Jag ville också ställa in förslaget så han skulle fånga den på video eftersom jag visste att det skulle vara viktigt för honom att dela ögonblicket med vänner och familj. Jag hade på sig den här avantgarde klänningen som jag gjorde som ser ut som rosenblad. verkligen i kostymer och avantgarde klänningar, och jag har gjort dem i 12 år. Så mycket av den tiden har varit med Sean, så jag visste att det var en aspekt av förslaget.


För det faktiska förslaget försökte jag räknai förväg precis vad jag säger till honom. Fortfarande visste jag när jag kom till det ögonblicket, säger jag bara vad som kom ut ur min mun. Jag var väldigt nervös, och jag slutade bara för det och pratade om hur mycket jag älskade honom. Han var helt och hållet inte förvånad! Han var så glad, men han var också skakad från överraskningen att han verkligen skulle hända. Det är roligt för att jag började känna samma sätt, även om jag planerade Hela grejen. Strax efter förslaget var vi båda lika, "Åh wow, vi har precis gjort denna tjänsteman!"RELATERAD: Bekännelse: Min mans förslag var ganska Blah


Jag bestämde mig för att få oss halsband istället för ringar. Jag visste att ingen av oss skulle vilja ha något vi var tvungna att bära hela tiden eftersom vi båda arbetar mycket med tung utrustning för våra jobb. Ringarna skulle vara lite av en börda, men vi båda gillar halsband och bär dem mycket. Jag ville hitta de som symboliserar engagemang och enhet i ett förhållande, och det gjorde jag äntligen. De halsband som jag fick oss har dessa fossila ammoniakskal (ammoniter är gamla havslevelser). En fossil hade klippts i halva för att göra två halsband, så vi hade varje del av det. Det är som den vuxna versionen av en av de hjärtfärgade halsband som du delar. Det kände bara som oss.


Om någon av våra vänner eller familjer var konstigaJag sa att de var mycket glada för oss. Jag tror att lycka är för att de känner oss och vem vi är och de förstår att detta var något som kände sig bra för oss. Det enda negativa svar vi fått är från personer som inte känner till oss och har sett videon. Eftersom det inte var väldigt uppenbart hur Sean kände sig när man tittade på det, sa de saker som "Han tyckte verkligen inte om det", eller "Åh, han känner sig definitivt obekväma." Visst var han förvånad, men vi var båda så nöjda med hur det gick. Om jag kunde berätta för dem någonting så skulle vara att vi "lever livet som vi vill, och de borde också. Om du vill ha ett traditionellt äktenskap och partnerskap är det helt coolt. Jag har aldrig känt mig som att jag måste uppfylla en perfekt kvinnlig könsroll och Sean har inte tyckt att han behöver göra allt som en stereotyp kille gör, antingen Vi är båda överens om det, varför vi jobbar så bra tillsammans. Även i början av vårt förhållande var jag helt okej att betala räkningen om vi gick ut och Sean har sagt att han kan se sig vara den mer inblandade föräldern om Vi har barn. Det är inte så att vi försöker trotsa traditionella könsroller, men vi låter dem inte definiera oss.


Vi gifter oss i september 2016 ochDet kommer att bli ganska avslappet. Vi tänker på att gå tillbaka till kusten där jag föreslog, ha en liten ceremoni med familjemedlemmar och nära vänner och sedan göra ett större bröllopsfest efter. Du behöver bara göra vad som gör dig och din partner mest bekväma och vad som helst som passar din livsstil. Detta är vad som fungerade för oss.


RELATERAD: Hur en man tog av sig ett romantiskt förslag med en löpande app


-


Harmony Sage Lawrence är en kläddesigner ochfotograf som bor i Portland, Oregon, med sitt liv och affärspartner Sean Parker. Hon skapar avantgarde klänningar tema kring sagor och natur, tar dem sedan ut i världen för att fotografera. Mer nyligen har hon börjat tillhandahålla gratis utbildning för klädtillverkning och fotografering på YouTube.Uppmärksamma: