/ / 9 Struggles Varje par som söker en plats tillsammans kan relatera till

9 Struggles Varje par som söker en plats tillsammans kan relatera till

Hooray, du och din kille suger upp! Cue filmen montage av ett lyckligt par promenader genom Pinterest-värdiga lägenheter, vilket känner ögonkontakt när du signerar ett leasingavtal, och firar inflyttningsdag med en thailändsk take-out picknick på golvet i den nya dynan. Tyvärr är vägen till samboende vanligtvis inte så perfekt.


Fall i punkt: Min senaste roman, Om vi ​​bodde här, handlar om ett pars lägenhetjakt detbörjar optimistiskt men snart övergår till en mardröm av bedbugs, psycho hyresvärd och Hurricane Sandy översvämningar. Ja, boken är baserad delvis på personlig erfarenhet. Men vem som helst som letat efter ett hem med en partner kan troligen relatera till de många riskerna med prövningen:

1. Fråga om mycket personliga frågor av fullständiga främlingar. Hur engagerad är du? Hur ofta kämpar du? Vad ska du göra om leaset om du bryter upp? Hej, grova kränkningar av din integritet. Självklart kommer du att reagera artigt och godmodigt för att inte pissa på dina potentiella framtida hyresvärdar.


RELATERAD: 10 Sassy sätt att svara när någon frågar, "Varför är du inte gravid än?"


2. ... Och grillas om när du blir förlovad av alla du vet. Det handlar om att flytta in i ett nytt livscen som uppmanar folk att driva dig direkt till nästa. Och när dina vänner, familjemedlemmar och medarbetare frågar dig med den obnoxious glinten i ögat när du kommer att ringa på ringen på fingret, förväntar de dig faktiskt att du ska svara.


3. Ta emot e-post om studier som hävdar människor som samlevde före äktenskapet är inte lika glada som människor som inte gjorde det. Oavsett att du inte begärde avsändarens syn på ämnet - eller att de själva är skilda eller ensamma, eller inte verkar mycket glada i sina egna äktenskap.


RELATERAD: De bästa åldrarna att flytta ihop, gifta sig och ha barn


4. Ta reda på varandras ekonomiska hemligheter. Inte mer gömmer din spottiga kredithistoria ellerlån kvar från den tiden du försökte grundskola. Inte mer skojar själv att han tjänar sex figurer ... eller att hans sparsamma sätt förmodligen innebär att han sparar hinkar. Alla pengar kommer att komma ut i det öppna, vilket gör att du känner dig mer utsatt än när du först såg varandra naken.


5. Känna sig mer som affärspartner än romantiska. Glöm sexter - alla dina textmeddelanden kommer att handla omkvadratmeter, duschtryck och avståndet till närmaste stormarknad. Och glöm romantik - dina nya turn-ons kommer att vara en avstängd fastighetsmäklare s avgift och tillgång till en tvättmaskin på platsen.


6. Upplev molnig dom, tack vare din desperation att bara dela en adress redan. Badkaret är i köket? Så vad, så länge som din väska inte behöver dubbla som en toalettpåsar varje gång du bestämmer dig för att tillbringa natten på din killes plats. Lägenheten mäter 100 kvadratmeter och har inget naturligt ljus? Ingen problem, så länge du inte kommer att fastna köpa underkläder på apoteket igen när du glömde att du inte hade några rena par på hans plats.


7. Volontärarbete för att hjälpa honom annat paket ... med det främre motivet att döda sakerna hos hans du absolut inte vill ha i ditt delade utrymme. Din vision om ett gemensamt hem omfattar inte hans rattiga gamla futon. Och nu när du tänker på det, kanske han stashed bort den omfattande samlingen av Harry Potter memorabilia du kan inte tycka att hitta någonstans.


RELATERAD: Hur man kompromissar på inredning när du går in med en kille


8. Morphing till ett engagemang-phobe-eller bli knuten till höften.

Den plötsliga verkligheten att vara på väg att leva undersamma tak kan påverka ditt par stil på överraskande sätt. Du kan börja kräva nattliga glada timmar med flickvänner eller anta första person-plural par tala ("Vi älskade den filmen! Vi är stolta över vår nya plats! ")


9. Se varandra i värsta fall.

Ingenting raser vrids som utmattning ochsvettigheten att flytta, bristen på Wi-Fi på den nya platsen, och att inte veta var någon av dina saker är bland sjöarnas lådor. Men saken om stress och tuffa tider är att de i slutändan kan ta dig närmare. Innan länge ska du duscha, packa upp, ringa på kabeltjänaren, och sedan är det hemma hemma!


-


Lindsey J. Palmer är författaren till romanen Om vi ​​bodde här och Ganska i bläck. Hon arbetade som redaktör i tidningsbranschen i sju år, senast som särdirektör på Själv, och tidigare vid Röd bok och Glamour. En examen från University of Pennsylvania,hon fördjupade en magisterexamen i engelsk utbildning från lärarehögskolan vid Columbia University och för närvarande undervisar A.P. litteratur och kreativ skrivning på Manhattan. Hon bor i Brooklyn med hennes fiance. Besök hennes hemsida på lindseyjpalmer.com.Uppmärksamma: