/ / Vad hände när jag frågade alla mina exes varför vi bröt upp

Vad hände när jag frågade alla mina exes varför vi bröt upp

Denna artikel skrevs av Jessica Sager och återupptogs med tillstånd från YourTango.


Jag har nyligen blivit upptagen med var och en av minaex-pojkvänner som går tillbaka till gymnasiet för att ta reda på - från deras perspektiv - varför sakerna inte fungerade. Några av splittringarna var akrimoniska, och några killar jag fortfarande är vänliga med. Och som det visar sig, minns några av mina exes våra förflutna mycket annorlunda än jag gör.

Om du frågade mig varför något av mina relationer inte fungerade, var jag fullkomlig ärlig: för att de inte var tillräckligt bra för mig.


Ärlig, någon mindre än en Hemsworth bosätter sig. Jag är den där perfekt, ni killar. Jag har bytt namn eftersom vissa av dem gjorde ganska hemska saker och några precis som integritet, vilket är respektabelt. Följande är direkta utskrifter av våra samtal, minus de trevliga saker som ingen bryr sig om, tillsammans med lite bakgrund.


RELATERAD: Piggna till! 13 skäl att älska dina små bröst
Luis och jag träffade på min brors bröllop, var visamarbetade i brudpartiet. Vi fästde direkt, men jag fick reda på när han flög hem till Kansas, där han var stationerad, att han hade en flickvän.


Jag tog bort hans nummer tills han visade mig att det var över (Facebook-förhållandena inte ligga). Sedan skickade han mig en flygbiljett för att se honom tillsammans med en massa presenter.


Men vår romantik var kortlivad av några anledningar: Det var svårt att lita på honom på grund av hur allt började, och han var i en annan tidszon.


Luis: Jag kom med dig eftersom min ex-flickvänville för mycket engagemang. Du verkade lättare och roligare, och du var ... en liten stund. Jag vill också ha barn och jag vill höja dem kristna, vilket inte är något du tycktes värdera eller ta på allvar.


Mig: Kom ihåg när du ghostade på mig i två veckor? Har det något att göra med det?


Luis: Ja. Inget hände ens under den tiden. Jag blev bara upptagen, och du skulle inte sluta straffa mig för det.


Mig: Har du några tarmrörelser under de två veckorna?


Luis: Vad?


Mig: Tänk inte på det här, svara bara på frågan.


Luis: Jag menar, förmodligen?


Mig: Sedan hade du en ledig minut eller två för att skriva till mig och säga att du var upptagen.


Luis: Jag är klar med detta.

Patrick och jag var långa vänner innan vi ficktillsammans. Jag litade på honom med mitt liv, och han kunde läsa mig som ingen annan. Han bröt också upp mig med ett ögonblick och ändrade sedan sin relation till "i ett förhållande" med en 18-årig tjej samma dag som han dumpade mig.


RELATERAD: Jag gick undercover för att se om en tjej kunde få lycklig avslutande massage


Då ville han inte lämna mig ensam, trots att jag frågade honom att han var artigt så att jag kunde gå vidare lättare.


Patrick: Du var min säkerhetsdäck. Jag älskade dig och jag gör fortfarande, men tidpunkten var aldrig rätt för oss.


Mig: Vad sägs om när du lurade på mig med den 18-årige?


Patrick: Ingenting hände förrän vi bröt upp. Gilla, inget fysiskt hände.


Mig: Du menar, efter att du bröt upp med mig över direktmeddelande.


Patrick: Du var i ett annat land, och jag vet att du hatar att prata i telefon.


Mig: Varför fortsätter du att prata med mig när du dumpade mig?


Patrick: Ärligt talat saknade jag dig. Och jag var självisk. Jag ville inte acceptera det faktum att jag kan ha skadat dig, så jag försökte bara gå tillbaka till att vara vänner som vi var innan någonting eskalerade. Jag saknar dig ibland.
Doug var en het trummis. Vi var i ett skumt, odefinierat förhållande tills jag tog muffins till en av hans spelningar, där jag såg honom hålla händerna med sin ex-flickvän, som senare försökte Single White Female mig med en ny frisyr, en komplett förändring i hennes klädstil , och till och med ett försök att bli anställd på tidningen där jag arbetade vid den tiden.


Doug: Jag var inte redo för ett engagemang, men det gjorde jag inteinser det ett tag. Jag behövde skaffa min sh * t tillsammans. Jag var besatt av dig när vi först träffade, men ju mer tillgänglig du blev, desto mindre intresserad fick jag.


Mig: Ja, du gav mig "inte nu, men snart" prata. Sedan två år senare ...


Doug: Det var dåligt. Jag kände mig hemsk. Särskilt för att det inte ens fungerade. Jag ville ha ett säkerhetsnät och jag ville också ha någon som skulle få mig att må bättre om mig själv. Du hade ett ton på gång och det gjorde mig ärligt hotad på ett sätt ... mindre som en man antar jag? För att jag inte gjorde mycket. [Min ex] var mer på min nivå och det var en historia där du och jag aldrig hade.


Mig: Nu är du gift med någon annan. Hon verkar rad.


Doug: Hon är! Jag tror att du duger henne.
Jag daterade Brad i två veckor.


Brad: Jag var rebounding.
Jag hade en förälskelse i John i flera år. Vi skulle hänga solo, bli så nära ... och då ingenting.


RELATERAD: Hur man hittar kärlek (och vet att det är REAL THIS TIME)


John: Du var som min lillasyster och min mamma samtidigt, men också het. Jag vet inte hur jag ska förklara det, men det kände mig bara konstigt.
Chris och jag gick på några datum som gick ingenstans, men vi stannade vänner i åratal. Han var min axel att gråta på när saker inte fungerade med andra killar och vice versa.


Den enda skillnaden var att han skulle bli avundsjuk när jag daterade andra människor ... men aldrig faktiskt göra ett drag till mig.


Chris: Du är självständig. Du behövde inte ha mig. Det fick mig att känna mig skarp. Du var aldrig en b * tch om det. Du var alltid cool som sh * t, men det gjorde det fortfarande. Det är därför som andra killar skulle göra dig upprörd, jag blir ledsen för att du är en bra tjej. Du förtjänade mycket bättre. Jag kunde inte heller ge dig det.
Dan var min gymnasie pojkvän. Vi daterade i sex månader, och han dumpade mig på vår årsdagen strax innan jag skulle utföra som Juliet i min skolespel.


Jag var inte så upprörd som jag kände att jag borde ha varit. Jag fick reda på en månad senare att han "lurade på mig med två tjejer jag visste, varav en var vår gemensamma väns ex.


Dan: Jag trodde att du var kär i mig. Jag var inte redo för det.


Mig: Kan jag komma ren om något? Jag sa bara det eftersom jag inte visste vad jag skulle säga.


Dan: Det förändrar saker.


Mig: Varför älskade du inte mig, men? Jag är verkligen älskvärd.


Dan: Hej, vi hade inte mycket gemensamt, och jag gick till skolan och mötte alla dessa nya tjejer.


Mig: Flickorna du lurade på mig var de du visste redan.


Dan: Jag vet inte ens om det räknas sedan den senaste månaden jag var mentalt och emotionellt utcheckad.


Mig: Intressant, det var när du började driva mig för sex. Är det inte konstigt?


Dan: Jag gjorde det rätta.
Pete var min bästa kille väns rumskompis. Vi drog ut några gånger och gick på några datum, och när det kom nära att vara något allvarligt, skulle han försvinna ... eller jag skulle lämna landet på en förbokad resa med mina kompisar. , som en idiot, lät jag det hända igen och igen tills jag lärde mig min lektion.


Vi är fortfarande vänner nu när vi båda är dateringandra människor. Intressant är hans flickväns namn Jess, och han säger att hon har en humor som liknar min, vilket innebär att han måste gifta sig med henne eftersom hon är fantastisk.


Pete: Första gången vi blev nära att varanågot seriöst, jag träffade någon annan helgen innan jag planerade att låsa dig ner. Men när vi äntligen blev nära igen lämnade du till Japan med en massa dudes. Jag vet ingenting har hänt med det, men det gjorde mig nervös och bröt det momentum vi gjorde "d byggd.


Mig: Vad gör den nya Jess annorlunda från mig?


Pete: Hennes röst är mindre irriterande.Uppmärksamma: