/ / 5 Särskilda saker vi nyligen läst om Channing Tatums Penis

5 Särskilda saker vi nyligen läst om Channing Tatums Penis

Channing Tatum har gjort pressrundorna i förberedelse för premiären av Magic Mike XXL den 1 juli. Så naturligtvis betyder det att han har pratat mycket om hans penis. Liksom ...mycket. Här är fem saker som skådespelaren nyligen avslöjade om sin lilla kille.


1. Det heter Gilbert

Under Channing s Reddit AMA förra veckan, en nyfikenfan frågade honom om hans penis har ett smeknamn, som han svarade helt enkelt, "Gilbert." Som en annan smart fläkt påpekade det som tekniskt gör hans bollar "Gilbert Grapes".

RELATERAD: Vilka 7 Kändisar nickade deras Penises


2. Han hällde kokande vatten på det en gång

I en intervju med Howard Stern berättade Channing historien om den tid han filmade Örnen i frysning Skottland och hällde skållning varmtvatten ner byxorna för att hålla varma. Lång historia kort var han kvar med en "skrumpad, bränd penis". Oroa dig inte, men Gilbert är "fjädrande". Channing sa att olyckan inte lämnade ett ärr och faktiskt läktes ganska snabbt. Tack gode Gud.


3. Du ville inte se den på den stora skärmen

Också i sin AMA avslöjade Channing att han inte gör "full frontal" i Magic Mike XXL. Men avbryt inte den resan till biografenjust yet: "Jag kan lova dig när du står framför en massa människor i en mycket liten thong, det lämnar inte mycket för fantasin," skrev han.4. Han använde det för att spela en prank på Rachel McAdams ...

Efter de starred in Löftet tillsammans berättade Rachel Metro hur äkta hennes reaktion på Channings nakenhetscenen var: "Jag fick inte låtsas eftersom Channing fick rekvisitaavdelningen att göra en protes, um, medlem. ... Det var löjligt, omfattningen av det. Jag tänkte, "Är det den verkliga affären?" Det var väldigt realistiskt. "


I Channing försvar sa han att han bara ville se till att det var en trovärdig nakenplats. Han sa till Underhållning ikväll, "Jag hade inte mycket tro på hennes reaktionför det var kallt den dagen och jag ville inte att hon skulle skratta och peka. Jag ville att hon skulle bli chockad. " Självklart gjorde "stunt pee pee" sitt jobb.


RELATERAD: Du måste se Channing Tatum Ge den här fläkten en Surprise Lap Dance


5. ... och Amanda Seyfried

Kanske borde vi faktiskt kalla honom Mischievous Mike? Channing "s kära John costar berättade nyligen E! Nyheter om hur hon också var det intet ont anande ämnet för en av hans signaturprankar, som hon säger är "inte som medelstämd eller liknande, läskig," bara "grov." Hon går inte för mycket i detalj om vad Channing gjorde, men hon säger att "han var precis som stående väldigt nära mig, och han hade baddräktbottnar. ... Jag tittade ner, och jag var precis som [gasper]! "Titta på hennes imitation av hans glada reaktion:Uppmärksamma: