/ / 7 tips för att krossa ditt nästa Megaformer-träningspass

7 tips för att krossa ditt nästa Megaformer-träningspass

megaformer träning

Det går inte att komma runt: Megaformer i klasser som SLT, CHI50 och The Studio MDR ser ut som en medeltida tortyranordning.

Med en kombination av muskelvridande fjädrar, remskivor och hängremmar är maskinen den viktigaste delen av Lagree Fitness Method utvecklad av Sebastian Lagree enligt bolagets hemsida.

I ett nötskal, funktionen Lagree Method träningPilates-inspirerade rörelser som fokuserar på styrka. Dessa klasser har fått rykte i fitnessvärlden som en av de mest krävande klasserna i ett hav av tennslipningsstudier. Ta det, CrossFit.

"Det är tufft, men det är bra, säger CheriByrd, ägare av Chi50, en Lagree Fitnessstudio i Chicago. Priset för några sessioner på dessa maskiner kan också vara torturös. Varje Megaformer kostar studion omkring $ 10,000, vilket är nog varför studior debiterar $ 35 till $ 40 en klass.

</ P>

En video uppladdad av SLT Strengthen? Lengthen? Tone (@sltnyc) on

</ P>

Om du är som oss, förklara över den typen av pengarbetyder att du kommer att vilja dominera de 50 minuters träning i full kroppsresistens. Ingen förvirring äter upp din dyrbara tid utan att lämna några muskler bakom sig. Så här får du det bästa av varje minut.

1. Kom ihåg "Vagn" Vs "Platform"
En anteckning till nybörjare: "Jag berättar alltid nya människor att det enda de behöver komma ihåg är var vagnen är och var plattformen är", säger Byrd. FYI: Plattformen är det stationära utrymmet fram och bak på maskinen. Vagnen är den sak som glider mellan båda plattformarna. Bom.

Megaformers har siffror skrivna påvagnar, så du vet var du ska placera dina händer och fötter för varje rörelse, och instruktörerna är utbildade att prata igenom varje övning i detalj så att du inte behöver leta upp. "Så länge dina öron är öppna, är du bra", säger Byrd.

2. Sadel upp i mitten
De flesta studior har ingen instruktör efterliknandeflyttningarna på en maskin i klassens framsida, så om du är nybörjare eller osäker på din form, undvik slutet av raden så att du kan titta på dina grannar på båda sidor. Ännu bättre-fråga instruktören att plantera dig mellan två erfarna klasskamrater. (Klar för en seriös träning? Kolla in kvinnors hälsa Titta Bättre Naked träningspass.)

3. Sakta ner din rulle
Momentum är ett smutsigt ord i Megaformer-världen. Varje rörelse ska ske i en mycket långsam takt, så du måste omfamna den skakningen. "Sakta ner allt till åtminstone fyra siffror", säger Byrd. (Ja, det betyder att varje lung bör vara fyra sekunder eller längre.) "Så här antändar vi alla de långsamma muskelfibrerna och tar dig till punkten muskelmattning ", säger hon.

4. Gör snabba övergångar
Till skillnad från andra former av låg effekt träning, dukan förvänta sig att svettas (tungt) i en Megaformer-klass. "Cardio-elementet kommer in i spel när du övergår snabbt från ett drag till nästa", säger hon. "Försök inte vila så din hjärtfrekvens stannar upp i hela 50 minuter."

5. Gå till extra kredit
Denna klass fungerar eftersom det är ganska mycketomöjligt att fuska, och det är lätt att förstärka intensiteten. Lyft händerna upp i luften för att testa din balans, lägga till ytterligare en vår, eller sakta ner dina rörelser till en fem eller sex räkna kan hjälpa rampen upp din bränna.

</ P>

Ett foto publicerat av Brooklyn Bodyburn (@brooklynbodyburn) på

</ P>
Uppmärksamma: