/ / Real Women Get Brutally Honest om tiderna de bröt flickan kod

Verkliga kvinnor blir brutalt ärliga om tiderna, de bröt flickan

Chicks före dicks. Sistas före mistas. Besties före testes. Det finns otaliga cutesy catchphrases för att sammanfatta tjejen kod, men meddelandet kommer över högt och klart: Förråda aldrig dina vänner, speciellt inte för en kille. Allt skulle vara copacetiskt om alla kvinnor du visste följde flickan kod, men chansen är, det gör de inte. Eller kanske du är den som tror att det är en dumt uppsättning regler eller som har följt ditt hjärta, tjejkoden är fördömd. Här förklarar åtta kvinnor varför de bröt tjejkoden och om de skulle göra det hela igen.
"Min bästa vän sedan i grundskolangillade inte killen jag daterade. Ett år för Halloween bestämde min vän några av oss att tjejer skulle gå till en fest, men jag hade ett datum med min kille. Hon såg situationen som min "dike" och "välja honom över dem", så vårt förhållande föll ifrån varandra. Jag beklagar inte mitt beslut - den killen och jag kommer att fira 10 års äktenskap i december, och vi har två vackra, sköna barn. "-Jessica H.
"Jag tror inte att tjejkoden handlar om killar. Jag tycker att det handlar om att vara lojal mot dina vänner i allmänhet. Jag berättar för min pojkvän mer om mina vänner och deras kärleksliv än jag borde, och jag känner mig definitivt skyldig över det. Mina vänner berättar inte att jag berätta för vissa saker för att de inte antar att jag skulle i första hand. Att räkna med honom räknas inte som att berätta en annan person för mig, men jag vet att de inte skulle känna det sättet. "-Alana R.
"När jag började dating min pojkvän, vår gemensamma vän-vem introducerade oss!-började berätta för honom extremt negativa saker omjag bakom min rygg Hade hon närmade sig mig öppet och ärligt om vad som kände henne att göra det, skulle jag troligen ha prioriterat henne. Jag tror inte på att slåss över män, men hon visade mig att hon inte bryr sig om vår vänskap eller mig. Jag är fortfarande med min pojkvän, och hon och jag är inte längre vänner. " -Mara K.
"En mycket kära vän av mig fuskade på henneman. När hon slutade se sin andra man började jag träffa honom. För att vara rättvis hade hon sagt att jag var den enda kvinnan som hon skulle ha kunnat stå på med honom med, för att han var väldigt rik och hon trodde att andra kvinnor skulle använda honom för sina pengar. Jag blev kär i honom, men jag önskar fortfarande att jag skulle fasta på tjejkoden och inte gjort det. Det blev besvärligt att prata med min vän om mitt förhållande eftersom några av mina erfarenheter med honom liknade henne och eftersom hans kärlek till mig tycktes överträffa vad han kände för henne. "-Marilyn P.
"Jag daterade min ex-bästa väns ex-pojkvän, men jagvar också vänner med honom. Hon bröt upp med honom och började sedan träffa någon annan. När jag insåg att jag hade känslor för min väns ex-pojkvän, gick jag bara för det eftersom hon hade gått vidare. Jag daterade honom i nästan ett år, lärde mig mycket av att vara i det förhållandet, och ångrar inte någonting från hur vi kom ihop. Min vänskap med henne slutade inte av den anledningen, men det förändrades för att jag inte kunde prata om mitt förhållande. "-Ariel G.
"Jag blev nära med en grupp flickor nybörjareår av college. Vi slog så småningom bort och var fortfarande vänliga men ingenstans nära BFF-status. En natt när jag var ute såg jag en av tjejerna, som var otroligt attraktiva ex. Han och jag började prata, en sak ledde till en annan, och jag gick hem med honom. Absolut ingen ånger. Hon och jag var inte längre nära, och om du kunde se killen skulle du förstå. "-Kim C.Uppmärksamma: