/ / Colin Farrell berättade hans definition av sexig och våra knän gick svagt

Colin Farrell berättade sin definition av sexig och våra knän gick svagaVi hämtade nyligen upp med Colin Farrell, den sexiga stjärnan i HBO: s andra säsong av Sann detektiv, att prata om hans liv och kärlek. När vi frågade den 39-årige studen vad han tycker är den sexigaste kvaliteten en kvinna kan ha, inspirerade han oss med detta tankeväckande svar: "Självmedvetenhet och vänlighet. Jag tycker att vänlighet skulle vara en produkt att vara självmedveten. " Klicka igenom för att läsa mer swoon-worthy insight från Colin Farrell. (Och för fler bilder, förstås!)

Vad tycker du när du tittar i spegeln?


Gud, jag önskar att jag kunde få mer sömn. Vanligtvis, om jag tittar i spegeln, betyder det att jag inte är i sängen, och jag vill vanligtvis vara i sängen! Jag vill att alla ska veta att jag inte har en spegel över min säng.

Vilken är hårdare: att få dumpad eller göra dumpningen?


Det uppenbara svaret är att det är bättre att bryta sig med någon, men om du är i gemenskap med ditt hjärta, kan det också vara ganska ont.

Är det någonsin okej att ljuga för din partner?


[Skrattar] Jag menar, ja. "Colin, gör vi något för min födelsedag?" "Nej, det är vi inte". Det leder till, "Överraskning!" Du vet, kanske då. Men inte med något av stor import.

Din öken ö måste-ha?


Jo, det är typiskt att ta [mina barn] till enöde ö. Jag kanske inte kan försörja dem, för jag är inte riktigt i kontakt med min jägare-samlare. Jag är oroad över att de svälter ihjäl, och det skulle bara vara grymt och självbetjäning i de flesta fula sätt. Så kanske jag skulle ta med en cheeseburger. Min sista måltid.


För mer saftiga prenumerationer från Colin Farrell, plocka upp september 2015-utgåvan av Kvinnors hälsa, på tidningskiosker nu.Uppmärksamma: