/ / De 10 emotionella stadierna att flytta ihop

De 10 emotionella scenerna att flytta ihoppar flyttar ihopAtt flytta in med din partner är en av de mestmomentösa (och skrämmande) steg du kan ta i ett förhållande. Det är en stor sak när du officiellt bestämmer dig för att klara alla dina saker i ett (förmodligen trångt) utrymme, och accepterar att vakna upp till varandras fulla muggar ganska mycket varje dag inom överskådlig framtid.


Att ge upp vissa förmåner att leva ensamma (farting,lämnar dina underkläder på golvet, bara städning när du vill) kan vara riktigt utmanande för vissa människor. Det sägs att det finns några verkliga lyckliga stunder (dela upp hyra!) Också.

3. Stress

Låt oss göra en sak klar: Det första testet om att leva tillsammans kommer innan du ens lever ensam - jag pratar om att flytta dagen. Tyvärr, men packning, inflyttning och uppackning är alltid en hemsk tid. Försök att motverka de oundvikliga argumenten med så mycket pizza och öl som möjligt.


KÄNGURUUNGE


4. Kompromiss

Är det något värre än det scarface affisch han har haft sedan college blir en kontaktpunkt i ditt vardagsrum? Nej, men du måste kompromissa på något sätt. Kanske en fin vit ram gör tricket?


5. Avsky

Kanske visste du att han var snällig förut, mennu är du säker på att han verkligen inte förstår begreppet klädhammare. Eller att han inte har vana att sätta toalettsitsen ner eller göra disk. På flipsidan kommer han nog att undra hur det är möjligt att kvinnor kasta så mycket hår dagligen.


Kanye


6. Frustration

Par slåss. Det händer. Men den feudande dynamiken förändras när du går in ihop. Det är inte som att du kan gå hem, för att de bor i ditt hem. Så det är konstigt.


7. Godkännande

Alla pooperar, och allas poop luktar dåligt. Men det producerar definitivt flera känslor när du eller din signifikanta andra inte kan hålla den och måste prata medan den andra är i duschen. Vilket händer ibland. På uppsidan kan du nu duscha ihop när du känner dig som den.


dusch sex


8. Nostalgi

Det kommer att finnas tillfällen när du längtar efter den gamladagar när du bodde ensam och kunde ganska mycket göra vad du ville ha. Det kommer dock troligen att vara en flyktig känsla, för du kommer snart inse att saker är bättre nu än de var tidigare. (Och om du inte kommer till den här förverkligandet, har du några seriösa saker att tänka på.)


9. Justering

Innan de flyttar in verkar många par inte inse att de kommer att vara tillsammans all den dåliga tiden. Det kommer bli dagar när de bara är duinte med dem kommer att vara medan du är på jobbet, och ibland spenderar du hela helgen tillsammans. Nu kan det vara en bra tid att börja med den nya träningsrutinen din partner har ingen intresse för.


ett par hoppar


10. Tillfredsställelse

Sann fakta: Få saker är större än att hälsa din partner med en kyss i slutet av en lång dag, eller dela lite vin och konversation på soffan. Också är sovrummet alltid bara några steg bort (om du vet vad vi menar). Njut av det. Du har vad de flesta andra vill ha.Uppmärksamma: