/ / Vi kan alla bli dömda för att ha akne för resten av våra liv

Vi kan alla bli dömda för att ha akne för resten av våra liv

acne

Om ditt längsta stående förhållande är medditt orala akne antibiotikum, kanske du vill sitta ner för detta. Ny forskning från doktorerna vid British Association of Dermatology antyder att i stället för att rensa upp dina breakouts, tar meds som doxycyklin och clindamycin längre än sex månader kan du lämna akne för LIFE.

I sin granskning av 928 patienter fann de detAnvändare popped piller i ett genomsnitt på cirka sex och en halv månader (den längsta toppade på nästan sju år). Men den rekommenderade tidsramen för dessa läkemedel är bara fyra till sex månader. Forskare fruktar att ta piller längre än det som kan leda till ökningen av antibiotikaresistent akne (även kallat Propionibacterium) och också minska vår förmåga att bekämpa icke-akne bakterier också.

Registrera dig för kvinnors hälsa nyhetsbrev, så det här hänt, för att få dagens trender och hälsovetenskap.

Så vad betyder allt detta för vår dagliga? I grund och botten kan vi skapa en situation där akne blir svårare att behandla. Plus, i ett pressmeddelande från British Association of Dermatology påpekar studieförfattaren Heather Whitehouse, M.D., att många derms förskriver orala antibiotika som en enda behandlingsform, även om de inte effektivt hanterar alla aspekter av akne. Och allt som kan göra människor immun mot dessa typer av aknebehandlingar i framtiden.

Få alla fakta om vuxen akne i vår animerade video:

Någon forskning från dermatologen Whitney Bowe, M.D. har påpekat att vi alla kan vara bättre att hoppa över skript och använda produkter med probiotika för att behandla flare-ups istället. (Försök med Aurelia Probiotic Skincare.)

Om du letar efter en mer konventionell metod,nå för produkter med aknekämpande ingredienser som salicylsyra i ansiktsrengöringen. Dessutom, kom ihåg att läsa etiketter för att hitta oljefria och icke-komedogena fuktighetsgivare som inte kommer att skruva ihop med huden. Och framför allt, gör ditt långsiktiga förhållande en med en hudläkare som kan hjälpa dig att komma fram till en rutin som fungerar för dig.

Uppmärksamma: