/ / 7 Superhydrerande ansiktsprodukter som inte ger dig en glänsande panna

7 Superhydrerande ansiktsprodukter som inte ger dig en glänsande panna

vatten-infunderade skönhetsprodukter

Det finns ingenting som är lika tillfredsställande som en storglas isvatten på en svällande sommardag. Det släcker din törst, avkylar dig, återupplivar din kropp, och är de drickande kändisarna som svär för bättre hud. Nyligen har mega-hydratorn fått sin väg från din vattenflaska till dina favorithudsökare också.

"Vatten är inte bara viktigt för vårt övergripandehälsa men också för att våra hudceller ska fungera ordentligt ", säger Joshua Zeichner, M.D., en hudläkare i New York City. "H2O-infunderade produkter ger oss ett nytt sätt att leverera och bibehålla höga hydratnivåer för vårt ansikte och kropp."

Kolla in dessa vatteninfuserade produkter som ger huden en jätte gulp av vackerhet.

vatten infunderade skönhetsprodukter

Mjölk Smink Kylvatten

Det är din one-stick lösning för att stanna chillden här sommaren. Stash denna jack-of-all-trade gel (en blandning av havsvatten och koffein) i ditt kylskåp, använd sedan det för att förstärka huden, de-puff-ögonposen och lägga till en lysande yta var som helst som behöver lite ökning.

Köp det: $ 24, sephora.com

vatten infunderade skönhetsprodukter

Dr. Jart Water-Full Hydrogel Mask

Förstärka ditt ansikte duggnivåer genom att kasta på en vattenbaserad plåtmask. Prova att använda den efter en lång flygning, en hela dagen sesh eller en sen natt på stan där du hade en för många glasögon.

Köp det: $ 9, drugstore.com

vatten infunderade skönhetsprodukter

Tarte Rainforest of the Sea Marine Boosting Mist

Kan inte sluta dagdrömma på stranden? Få din fix genom att spritzing på denna uppfriskande blandning av hydratiserande havsvatten och mjukgörande marinblomma extrakt. Det håller smink på plats, minskar utseendet på porer och fräschar upp trött hud.

Köp det: $ 25, sephora.com

vatten infunderade skönhetsprodukter

Stila Aqua Glow Serum Foundation

Att sätta ditt bästa ansikte framåt har aldrig varit enklare: Den här lätta grunden ger dig inte bara ett strålande glöd, det är också gjord med joniserad H2O som närmar och fuktar.

Köp det: $ 45, stilacosmetics.com

vatten infunderade skönhetsprodukter

Origins Hit Refresh Cooling Moisturizer med Hawaiian Mineral Water

Du behöver inte boka en resa till Hawaii för att skördafördelarna med deras mineral-infusionsvatten. Det finns i denna kylkroppsvätskare som är perfekt för rehydrerande och uppfriskande hud efter en lång, svettig träning.

Köp det: $ 33, sephora.com

vatten infunderade skönhetsprodukter

Neutrogena Hydro Boost Water Gel med SPF

Varmare temperaturer betyder att du vill ha på diglättare kläder och gräsklippare med tunga ansiktsskydd. Applicera denna vatten-gelhybrid varje morgon för att släcka din hud och skydda mot UV-strålar.

Köp det: $ 19, neutrogena.com

vatten infunderade skönhetsprodukter

Garnier Micellar Cleansing Water All-in-1 Makeup Remover & Cleanser

Lata tjejer, gläd dig! Vi har hittat din nya hudvårdspåse. Micellar vatten är formulerat med antioxidantrika mineraler och tar bort vattentätt smink samtidigt som det rengörs. Ingen sköljning krävs.

Köp det: $ 9, garnierusa.com

Uppmärksamma: